Praktijk voor Kind & Sport

Praktijk voor Kind & Sport
Midden 2015 zijn wij een eigen praktijk voor fysiotherapie gestart in hartje Apeldoorn. Wij hebben de kracht van de kinderfysiotherapeut met de kracht van de manueel-/sportfysiotherapeut gebundeld. Binnen onze praktijk staat het sportende kind centraal. Wij streven ernaar kinderen met sportblessures adequaat te behandelen waarbij rekening wordt gehouden met de ontwikkeling van het kind. Mocht uw kind problemen ondervinden tijdens het bedrijven van zijn of haar sport dan staat één van onze therapeuten altijd voor uw kind klaar.

sporten

Daarnaast is onze kinderfysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van zuigelingen. Zij behandeld al jaren kinderen met voorkeurshoudingen, excessief huilgedrag en overige problematiek die geregeld voorkomt bij kleine kinderen. Tevens is zij gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen waarbij het kind prematuur dan wel dysmatuur geboren is. Over al deze problematieken zal onze kinderfysiotherapeut geregeld wat vertellen in de oudermemo van Mam’s.

spelen

Onze manueel therapeut behandeld ook volwassenen die problemen ondervinden van hun bewegingsapparaat. Ook als er sprake is van sport gerelateerde problematiek dan bent u bij ons op het juiste adres!

Alle kinderen onder de 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen per jaar uit de basisverzekering!

http://www.praktijkvoorkindensport.nl/

Therapeut

Mam's Kinderopvang © 2018 | Disclaimer | Contact
by Max