MAM’s Sinterklaasfeest In Orpheus, een groot kinderfeest

Zaterdag 29 november hebben we met alle kinderen en ouder(s) en opa’s en oma’s  van een heerlijk MAM’s Sinterklaasfeest genoten in het Orpheus. De opkomst was boven verwachting.

De kinderen kwamen vol verwachting binnen met hun ticket in de hand. Onder het genot van wat drinken en heerlijke pepernoten konden de kinderen lekker knutselen, zich laten schminken of gewoon rondkijken, want er is veel te zien in het mooie Orpheus. Ook Sinterklaas en zijn Pieterbazen waren aanwezig bij dit MAM’s feest. Verschillende kinderen wilden Sinterklaas een handje geven, iets vertellen of samen op de foto.  De pieten deden kunstjes en en speelden mee met de kinderen in de speelhoek.

Na het klinken van de gong was het zover,  iedereen mocht de zaal ingaan om de voorstelling  die de Sint ieder kind kado had gedaan te bekijken. Bij binnenkomst klonk een mooi lied waardoor iedereen al helemaal in de sfeer kwam. Na een welkomstwoord van Sinterklaas en Marielle Kuipers begon de voorstelling. De mooiste vis van de zee. Wat een prachtig verhaal.

Na de voorstelling kwam iedereen blij en met een klein blosje op de wangen naar buiten.

Wij zijn trots en blij dit MAM’s feest gevierd te mogen hebben. Fijn dat u er allemaal was.

MAM’s wenst u allemaal een hele gezellige feestelijke Sinterklaas week toe met als hoogtepunt Pakjesavond op 5 december.

Het gehele team van MAM’s Kinderopvang.

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact