MAM’s Sinterklaasfeest MAM’s Sinterklaasfeest 2015

sinterklaasfeest2Zaterdag 15 november komt Sinterklaas aan in Nederland! Zoals elk jaar, gaan we bij MAM’s het Sinterklaasfeest op een gezellige manier met de kinderen en ouder(s)/verzorger(s) vieren. Omdat Sinterklaas als je jong bent anders beleefd wordt dan wanneer je ouder bent, hebben we ervoor gekozen om 2 MAM’s Sinterklaas evenementen te organiseren.

MAM’s Sinterklaasfeest in Orpheus- Voor de kinderen van 1,5 jaar t/m 4 jaar en groep 1 en 2 van de basisschool

Op zaterdag 29 november vieren we samen met de kinderen en hun ouder(s) van alle MAM’s vestigingen het MAM’s Sinterklaasfeest in Orpheus.

Hier kunnen ze gaan genieten van een leuke voorstelling. Sinterklaas zal in de voier zijn, zodat de kinderen hem gedag kunnen zeggen. Verder zijn er leuke Sinterklaasactiviteiten te doen, zoals schminken, knutselen en liedjes zingen. Er zijn die ochtend twee voorstellingen. MAM’s Jachtlaan en MAM’s Sport&Avontuur worden vanaf 09.30 uur verwacht in Orpheus voor de 1e voorstelling en MAM’s Epe, MAM’s Canadalaan, MAM’s De Kring en MAM’s Montessori worden om 10.30 uur verwacht voor de tweede voorstelling.

PSSSST: Geheime informatie van de Sint: Alle kinderen zullen in week 47, 17- 21 november in hun schoen/mandje zetten bij MAM’s. In hun schoen krijgen zij het ticket voor de voorstelling. Aan het ticket zit ook een consumptiebon. Het is de bedoeling dat u deze meeneemt naar Orpheus. Ouder(s)/verzorger(s), Opa’s en/of Oma’s kunnen mee komen met de kinderen deze ochtend en hebben geen entree bewijs nodig.

MAM’s Sinterklaasevenement “Cato en de Klungelpiet” – Voor de kinderen in de BSO vanaf groep 3 t/m 8 van de basisschool

Op zondag 23 november van 13.00 tot 14.00 uur zijn de BSO kinderen uitgenodigd om een voorstelling bij te wonen van “Cato en de Klungelpiet”, een theatervoorstelling waarin zij een vrolijk avontuur beleven. Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen onder begeleiding van ouders een kijkje nemen in de pakjeskamers van Sinterklaas. Hier kunnen zij eindeloos spelen met hun favoriete speelgoed. Wie weet komt Sinterklaas zelf ook nog wel even meespelen!

PSSST geheime informatie van de Sint: Alle kinderen van de MAM’s BSO’s zullen hun ticket ook in hun schoen ontvangen in de week van 17-21 november. In de week van 1 tot en met 5 december zijn er elke dag op de groepen gezellige Sintactiviteiten te doen. Op de groepen blijft het vooral gezellig en rustig.

Wij wensen alle kinderen een gezellig MAM’s Sinterklaas!

cato

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact