MAM’s Sport&Avontuur naar het Omnisport centrum

WP_0000561

Maandag middag 30 december zijn we met 7 kinderen van Sport &Avontuur met de bus vertrokken richting het Omnisport centrum. Op het programma stond het NK baanwielrennen. De kinderen wisten niet goed wat ze moesten verwachten en of het leuk zou zijn. De sfeer zat er al goed in toen wij aankwamen bij het Omnisport. De meeste kinderen waren nog niet in deze grote hal geweest en de opwinding werd alsmaar groter.

Eenmaal binnen met een programmaboekje en informatie heb ik het één en ander uitgelegd. We hadden een mooie plek op de kopse kant van de baan, waar het zicht zeer spectaculair was door de schuine muur waar de baanwielrenners boven langs hard voorbij reden. De sprint stond op het programma. Hoe meer ritten er waren geweest, hoe hoger het niveau van de rijders werd. Kortom er werden zelf snelheden gehaald van 70 km per uur.

We zijn totaal ruim twee uur binnen geweest en de meeste wilden nog niet naar huis, maar ja de eerste ouders kwamen de kinderen alweer ophalen. Kortom het was een zeer spectaculaire middag en de kinderen hebben genoten en weten nu wat baanwielrennen is.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact