MAM’s Sport&Avontuur team compleet

Wij zijn zeer blij dat we ons team mogen uitbreiden met de komst van twee nieuwe collega’s. Katja Kemp en Sanne van Vemde, zij zullen ons team versterken. Katja en Sanne zullen naast Simone en Nicole onze vaste krachten worden voor Sport&Avontuur.

Graag wil ik Katja aan u voorstellen:

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Mijn naam is Katja Kemp, ik ben 29 jaar en sinds december de trotse moeder van een zoon, Joep.

Ik ben afgestudeerd aan de Calo in Zwolle, richting Bewegingsagogie en Psychomotorische Therapie, waarin sport en bewegen centraal staat. Tevens heb ik een diploma Pedagogisch werk en de afgelopen 4,5 jaar ben ik werkzaam geweest op een BSO.

Het werken met kinderen vind ik geweldig, iedere dag is anders en het is een leuke uitdaging om er iedere keer weer een klein feestje van te maken! Des te leuker is het, dat ik nu het werken met kinderen kan combineren met mijn hobby; sport!

Vanaf maandag 16 juni kom ik het team van MAM’s Sport Avontuur versterken, en ik kijk er erg naar uit om alle kinderen en hun ouders/ verzorgers te mogen ontmoeten. Ik hoop dat we gezamenlijk een leuke tijd tegemoet gaan!

Tot ziens bij MAM’s Sport&Avontuur!

 

Graag wil ik Sanne aan u voorstellen:

Hallo,

Mijn naam is Sanne van Vemde, ik ben 23 jaar en ik woon in Ugchelen (Apeldoorn). Ik heb de opleiding pedagogisch medewerkster kinderopvang niveau 4 gevolgd en mijn diploma behaald op het Deltion College in Zwolle. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen aan het werk gegaan om zo ervaringen op te doen en mij verder te ontwikkelen als leidster.

Zo heb ik 2 jaar gewerkt voor een andere kinderopvang organisatie en daar ervaringen kunnen opdoen bij de buitenschoolse opvang,  tussenschoolse opvang, voorschoolse opvang en zo af en toe in te vallen bij de peuter opvang.

Iets meer over mijzelf:
Ik ben een sportieve meid waarvan voetbal dan ook mijn grote hobby is! Ik heb altijd veel tijd en energie gestoken in mijn sport.  Met als hoogte punt dat ik 3 jaar topsporter ben geweest en heb mogen voetballen voor FC Twente. Om mijn sport en school goed te combineren ben ik in Hengelo naar school gegaan en ben daar op mijn 17de op mijzelf gaan wonen. Na 3 hele mooie jaren was het voor mij het einde bij FC Twente en ben ik weer terug bij mijn ouders gaan wonen in Ugchelen. Na FC Twente ben ik gaan voetballen bij Bequick 28 dames 1 in Zwolle. Na 3 seizoenen voor Bequick 28 gespeeld te hebben, heb ik besloten om wat dichterbij te gaan voetballen. Momenteel voetbal ik voor SC Klarenbeek dames 1 en doe ik ook aan zaalvoetbal, zo heb ik nog altijd 3 a 4 sport momenten in de week.

Tot slot: Ik heb er erg veel zin in om voor MAM’s aan de slag te gaan en hier ook weer nieuwe ervaringen op te kunnen doen!

Nieuw telefoonnummer  MAM’s Sport&Avontuur

Aangezien Nicole gestart is met een nieuwe functie, zal Simone het eerste aanspreekpunt zijn voor de ouders. Simone is te bereiken op telefoonnummer: 06-18331805. Dit nummer kunt u gebruiken voor het doorgeven van afmeldingen.

Team MAM’s Sport&Avontuur: Simone Pelgrim, Nicole Jansen, Katja Kemp en Sanne van Vemde.

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact