MAM’s start met “MAM’s Peuterkamer”- uniek 1e Apeldoornse “Peuterschool” bij MAM’s Canadalaan

Wat is de ‘MAM’s Peuterkamer’:

Vanaf 1 juni 2013 is op onze MAM’s vestiging aan de Canadalaan de MAM’s Peuterkamer gevestigd.
Deze peuterschool is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
MAM’s biedt hier een afgestemde omgeving waarbij peuters zich binnen een rijke leeromgeving spelenderwijs en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Hierbij moet gedacht worden aan taalstimulering, maar ook aan bijvoorbeeld beweging, techniek of cultuur. Dit alles gebeurt niet alleen op onze locatie, maar ook daarbuiten. De MAM’s specialisten kunnen de peuters bijvoorbeeld meenemen naar de bakker om de hoek, kijken hoe brood gebakken wordt of naar een kindervoorstelling bij de Gigant. Het gaat erom dat kinderen dingen ontdekken en leren op een speelse manier. Om hen te volgen bij de stappen die ze maken hebben we een kindvolgsysteem . Kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar zitten in een belangrijke leeftijdsfase, dit  is direct de reden om in te zetten met hoog gekwalificeerd personeel. De MAM’s specialist op de Peuterkamer is in het bezit van een PABO, HBO diploma.

MAM’s Peuterkamer & samenwerking met basisschool

Om bovenstaande te realiseren hebben wij een samenwerking met de KWS. Zo kunnen de peuters op de “grote” school gymmen en deelnemen aan maandvieringen. Om de aansluiting met de basisschool geheel te hebben, zijn er de MAM’s Momenten waarbij we in de kleuterklassen integreren en daar meespelen.
Zo worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op groep 1 van de basisschool.

Openingstijden:

MAM’s Peuterkamer is op maandag, dinsdag en donderdag ochtenden geopend van 08.30 tot 12.00. Ophalen vanaf 11.30 uur. Na 1 september 2013 mogelijk ook op woensdag en vrijdag ochtend open!

MAM’s Peuterkamer: MAM’s KDV Variant 3 op het inschrijfformulier
Tarief: € 6,70 per uur, 3,5 uur per dag(ochtend) (prijspeil 01-06-2013)
Contractvorm: 40 weken contract geeft recht op 40 weken /alle schoolweken op het gecontracteerde dagdeel, tijdens de schoolvakanties neemt u geen Peuterkamer af.
MAM’s Peuterkamer kan ook 52 weken afgenomen worden. Zie bij het kopje tarieven en diensten wat dit product inhoud.

MAM’s Peuterkamer valt onder de Wet Kinderopvang. Dat betekent dat u kinderopvangtoeslag kunt krijgen en daarmee een deel van de kosten vergoed krijgt.

Meer informatie:
MAM’s Canadalaan
Mariël Potkamp
055 – 522 50 85
canadalaan@mamskinderopvang.n

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact