*Andere locatie* Doe mee en steun Serious Request!

*LET OP*
Morgen is de bootcamp niet in Sportpark Orderbos maar in de Americahal! Van 18:30 tot 19:30. See you there!

 

 

 

Geachte ouders, verzorgers en kinderen,

Binnen MAM’s zijn we intensief bezig om zo veel mogelijk bij te dragen aan het goede doel van Serious Request.

Een van de initiatieven die we graag steunen is ‘Move voor Serious Request’. Graag motiveren we een ieder om mee te doen aan dit sportieve evenement om geld in te zamelen voor Serious Request!

Datum, tijd, plaats en kosten
De bootcamp vindt plaats op 13 september 2017 van 18:30 tot 19:30 op het middenterrein van Het Orderbos. De kosten voor deelname aan de bootcamp bedragen €5,-. Dit bedrag komt geheel ten goede aan het goede doel van 3FM Serious Request.Men kan een half uur voor deelname inschrijven op het sportterrein, hier kan dan ook gelijk betaald worden. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: https://kominactie.3fm.nl/actie/sprengeloo-moves-for-serious-request

Wereldrecord!
Sprengeloo organiseert in het kader van Serious Request een wereldrecordpoging bootcamp! Moves For Serious Request genaamd. Al de leerlingen nemen deel aan deze recordpoging. Ook ouders, kinderen, buren, ooms/tantes, MAM’s medewerkers,  (sport)vrienden, en vriendinnen van MAM’s zijn van harte welkom. We  verwachten dan ook een grote opkomst! De bootcamp zal plaatsvinden op het middenterrein van Sportpark Orderbos, centraal in Apeldoorn gelegen achter de Koning Willem III kazerne.

Bootcamp
Een bootcamp is een trainingsvorm waarbij wordt gewerkt aan kracht, conditie en coördinatie. Het doel van een bootcamp training is dus het bevorderen van de algemene fitheid. Het mooie aan deze trainingsvorm is dat iedereen op eigen niveau mee kan doen! Kinderen dus ook J. Er zullen acht verschillende podia zijn met trainers waarbij op elk podium een andere training wordt aangeboden.

Doe mee en steun Serious Request!
MAM’s Kinderopvang  steunt Sprengeloo Moves For Serious Request en moedigt u graag aan mee te doen met de grootste bootcamp ter wereld. Deelnemers betalen zelf en steunen daarmee het goede doel. Hoe meer mensen mee doen, hoe groter de kans om de wereldpoging te behalen en natuurlijk hoe meer geld er ingezameld kan worden.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact