Mogelijkheden MAM’s

MAM’s Kinderopvang = kwaliteit in Kinderopvang:
Dagelijks bieden wij een warme, passende speelomgeving voor kinderen, waarin ze met liefde en vakkennis worden begeleid. De kwaliteit die we bieden, geldt zowel voor de binnen- als buitenruimtes van de kinderdagverblijven en de BSO’s, als voor de pedagogische begeleiding. Onze opvang vormt een doorgaande lijn met uw opvoeding en is een uitbreiding/vergroting van de leefwereld van uw kind.

Klik hier voor de pedagogische visie van MAM’s
Klik hier voor kwaliteit MAM’s

Producten MAM’s:

 • MAM’s KDV. Kinderdagverblijf is hele dagopvang voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar.
 • MAM’s BSO. Buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Wanneer kinderen naar de middelbare school gaan, stopt de BSO.
 • MAM’s VSO.  Voorschoolse opvang is opvang vanaf 07.30 uur tot het moment dat de school start.
 • MAM’s TSO. Tussenschoolse opvang biedt uw kind de mogelijkheid om tussen de middag op school een boterham te eten.

MAM’s Kinderdagverblijf (KDV):
Ons kinderdagverblijf richt zich op kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Een kinderdagverblijf biedt kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar een vertrouwde plek, zodat ouders met een gerust hart aan het werk kunnen. MAM’s kinderdagverblijf is het hele jaar geopend tijdens werkdagen, gedurende 10,5 uur per dag. Wij zijn ’s morgens open vanaf 07.45 uur en gaan om 18.15 uur dicht. Deskundige MAM’s specialisten bieden meer dan opvang. Ze begeleiden het kind in zijn ontwikkeling en zijn partner van de ouder bij de opvoeding van hun kinderen.

MAM’s Buitenschoolse opvang (BSO):

 • MAM’s VSO:
  VSO staat voor voorschoolse opvang, dat wil zeggen dat kinderen voor school naar MAM’s komen. De VSO begint om 07.30 uur en eindigt als de basisschool aanvangt. Tijdens de VSO hebben de kinderen de gelegenheid om wakker te worden te ontbijten en nog wat te spelen. Als het tijd is, brengen de MAM’s- specialisten de kinderen naar school
 • MAM’s BSO:
  BSO is de afkorting voor buitenschoolse opvang. Sommige organisaties gebruiken de afkorting NSO, dat staat voor naschoolse opvang. Onze buitenschoolse opvang vindt plaats na school en niet te vergeten in de schoolvakanties. Vandaar dat we liever de term buitenschoolse opvang gebruiken, BSO. De buitenschoolse opvang is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Na schooltijd breekt het moment aan om van vrije tijd te genieten. Het ene kind is moe en wil het liefst alleen zijn, de ander bruist van de energie. MAM’s heeft een concept ontwikkeld waarbinnen elk kind aan zijn/haar trekken komt. De MAM’s specialisten weten inmiddels precies wat hun wensen zijn. Buitenschoolse opvang is een ander woord voor vrije tijd. En vrije tijd is leuk! MAM’s BSO start wanneer de school waar het kind op zit uit gaat. MAM’s haalt de kinderen uit school, indien nodig met de MAM’s bus.
 • MAM’s TSO:
  TSO staat voor tussenschoolse-opvang. MAM’s biedt tussen de middag van 12.00-13.00 uur, op een school TSO opvang aan. De kinderen nemen zelf hun lunch mee, brood in een trommel, drinken in een beker. MAM’s wil dat kinderen overblijven met plezier. Hierbij hoort de vrijheid van ieder individueel kind om te kiezen wat te spelen, het is ten slotte vrije tijd van kinderen. MAM’s heeft een buitenspeel budget dat beschikbaar is voor het overblijven en waarvan leuke spelmaterialen aangeschaft kunnen worden. MAM’s zal samen met vrijwilligers/hulpouders het uur TSO begeleiden. De hulpouders zullen hiervoor een vrijwilligerbijdrage ontvangen en aan scholing deelnemen. Kwaliteit en veiligheid is tijdens het overblijven een belangrijk gegeven.

MAM’s heeft een bijzondere samenwerking met basisscholen, per locatie wordt op deze site aangegeven welke basisscholen dit zijn.


Deze samenwerking houdt in dat MAM’s Kinderopvang voor de BSO en VSO en het KDV aansluit op de openings -en sluitingstijden van de scholen. MAM’s anticipeert ook op alle vrije dagen van de scholen naast de 12 reguliere vakantieweken. Hierbij moet u denken aan studiedagen of incidentele vrije dagen van de school.

 

Mam's Kinderopvang © 2018 | Disclaimer | Contact