Mogelijkheden MAM’s

MAM’s Kinderopvang = kwaliteit in Kinderopvang
Dagelijks bieden wij een warme, passende speelomgeving voor kinderen, waarin ze met liefde en vakkennis worden begeleid. De kwaliteit die we bieden, geldt zowel voor de binnen- als buitenruimtes van de kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang als ook voor de pedagogische begeleiding. Onze opvang is een uitbreiding/vergroting van de leefwereld van uw kind.

Klik hier voor de visie van MAM’s
Klik hier voor kwaliteit MAM’s

Producten MAM’s

 • MAM’s KDV
  Kinderdagverblijf is dagopvang voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar.
 • MAM’s BSO
  Buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Wanneer kinderen naar de middelbare school gaan, stopt de BSO.
 • MAM’s VSO
  Voorschoolse opvang is opvang vanaf 07.30 uur tot het moment dat de school start.

MAM’s Kinderdagverblijf (KDV):

Ons kinderdagverblijf richt zich op kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Een kinderdagverblijf biedt deze jonge kinderen een vertrouwde plek, zodat ouders met een gerust hart hun (werk-)dag kunnen vervolgen. MAM’s kinderdagverblijf is het hele jaar geopend tijdens werkdagen, gedurende 11,5 uur per dag. Deskundige MAM’s Specialisten bieden meer dan opvang. Ze begeleiden het kind in zijn of haar ontwikkeling en zijn partner van de ouder(s)/ verzorger(s) bij de opvoeding van hun kind(eren).

MAM’s Buitenschoolse opvang (BSO):

 • MAM’s VSO:
  VSO staat voor voorschoolse opvang, dat wil zeggen dat kinderen voor school naar MAM’s komen. De VSO begint om 07.30 uur en eindigt als de basisschool aanvangt. Tijdens de VSO hebben de kinderen de gelegenheid om wakker te worden, te ontbijten en nog wat te spelen. Als het tijd is, brengen de MAM’s Specialisten de kinderen naar school.
 • MAM’s BSO:
  BSO is de afkorting voor buitenschoolse opvang. Sommige organisaties gebruiken de afkorting NSO, dat staat voor naschoolse opvang. Onze buitenschoolse opvang vindt plaats na school en niet te vergeten in de schoolvakanties. Vandaar dat we liever de term buitenschoolse opvang gebruiken. MAM’s BSO start wanneer de schooldag van het kind eindigt. MAM’s haalt de kinderen uit school, indien nodig met de MAM’s bus.

MAM’s heeft een samenwerking met verschillende basisscholen. Op de locatie specifieke pagina wordt aangegeven welke school of scholen dit zijn.

Deze samenwerking houdt in dat MAM’s Kinderopvang voor de BSO en VSO en in sommige gevallen ook voor het KDV aansluit op de openings -en sluitingstijden van de scholen. Naast opvang tijdens de reguliere vakantieweken anticipeert MAM’s waar mogelijk ook op alle vrije dagen van de scholen. Hierbij moet u denken aan studiedagen of incidentele vrije dagen van de school.

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact