Sinterklaasfeest MAM’s Montessori 2012

Afgelopen dinsdag was het groot feest op de locatie van Sport en Avontuur aan de Berghuizerweg. De kinderen van MAM’s Kinderopvang, locatie Montessori, waren door de Sint en zijn Pieten van harte uitgenodigd om daar het jaarlijks terugkerende feest mee te vieren. De Sint had gezorgd voor een  lekkernij en kado’s, niemand was vergeten!

Na een mooie rit in de Sport en Avontuur bus, wat voor sommige kinderen de eerste keer was, kwamen we aan op deze mooie, nieuwe locatie, de kinderen hebben ook hier lekker rond gekeken, fruit gegeten, gedronken en buiten gespeeld voorafgaand aan de voorstelling en de disco!

De jongste kinderen hebben genoten van een theater voorstelling waarin een spannend verhaal gespeeld werd over een nieuwe Piet, genaamd Pietje Piet, die zijn muts kwijt was en nog veel meer andere dingen. Inspecteur Speurneus (zo gezegd door Mathilde: een mevrouw die ging acteuren) was deze middag druk bezig om dit geheel te onderzoeken.

Mathilde en Jildou wisten op locatie te vertellen dat zij het súper leuk hebben gevonden!

Eddie was één van de kinderen die naar de Disco is gegaan, in de kantine van de Victoria Boys, een deur verder dan waar de voorstelling werd gehouden.

Eddie verteld:

‘Het was echt heel leuk’. We gingen dansen en Bingo spelen… Als je won mocht je een prijsje uitzoeken. De Bingo heette PepernotenBingo, alle nummers die opgenoemd werden moest je bedekken op je kaart met een pepernoot. Als je Bingo had welke niet goed was, dus een valse Bingo, moest je ook een liedje zingen, en ook wanneer je Bingo riep ipv. Pepernoot.

Over de Bingo vertelde hij dat hij het graag nog een keer wil doen.

Ook werd er muziek gedraaid waarop gedanst kon worden, maar ook werd er muziek gedraaid waarop je moest gaan stil staan als de muziek stopte, dan was het daarna de kunst om niet te vallen.

Al met al hebben we genoten en zijn we goed verwend.

 

Op het KDV, hebben we het dit jaar klein gehouden. Gezellig sinterklaas liedjes gezongen, taai taai gebakken, geknutseld en natuurlijk cadeautjes uitgepakt. Voor elk kindje was er een cadeau en ook het groepscadeau viel zeer in de smaak. Later in de week zijn de kinderen van het KDV verwend in de ochtendkring met de kado’s die Sinterklaas voor ze heeft achtergelaten.

Wij kijken met MAM’s Montessori terug op een gezellig en fijn Sinterklaasfeest.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact