Mooie opkomst en opbrengsten tijdens de MAM’s Serious Request Kerstbuffetten

Nog even en dan start het glazen huis in Apeldoorn. “Breng ze weer samen” het thema dit jaar van 3FM Serious Request!

In de aanloop naar Serious Request heeft MAM’s Kinderopvang al enkele acties gevoerd om geld op te halen voor het goede doel. Zo hebben we spullen verkocht tijdens ons Midzomerfeest en een sponsorloop gehouden en had MAM’s Canadalaan haar deuren geopend voor een Sint Shop Middag. En op 12 of 14 december konden ouders komen smikkelen bij het Kerstbuffet, wat georganiseerd was bij diverse MAM’s locaties. Wat hebben we samen met de ouders/verzorgers gesmikkeld en genoten van de compleet door de BSO kinderen verzorgde MAM’s Serious Request Kerstbuffet!

En een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel! Dank aan alle ouders voor hun donatie en aan de kinderen voor het helpen bij het gezellige Kerstbuffet!

De sponsorloop in oktober was een succes! Kinderen waren erg enthousiast en hebben goed gelopen. Ook leuk om te zien dat er ook ouders, opa’s en oma’s langs de kant stonden om de kinderen aan te moedigen! Het was een zeer geslaagde, leuke en sportieve middag, waarbij ook nog eens een fantastisch bedrag is opgehaald voor Serious Request!
De tussenstand van alle acties van MAM’s voor Serious Request is momenteel ruim €3000,-, een mooi bedrag! We zijn trots op alle kinderen van MAM’s die zich hiervoor ingezet hebben!
U kunt de stand volgen via onderstaande link:
https://www.mamskinderopvang.nl/tussenstand-mams-thermometer-serious-request/

Op donderdag 21 december zal de cheque overhandigd worden bij het Glazen Huis. Van elke locatie zal er een groepje kinderen meegaan deze middag om met een grote club van MAM’s Kinderopvang de cheque te kunnen aanbieden.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact