Nieuws

BHV Toppers

Onze toppers zijn vandaag allemaal geslaagd voor hun BHV en Kinder EHBO,
en kijken terug op een leerzame dag! Lees verder »

BSO activiteit lipbalsem maken

Geplaatst op 13 februari 2019 in de diamant, Nieuws

Smeren maar❗️Op de BSO van MAM’s De Diamant hebben de kinderen lipbalsem gemaakt. Aan de lipbalsem voegen ze zelf een smaakje, kleurtje en/of glitters toe! 💋
  Lees verder »

Oma leest voor

Geplaatst op 24 januari 2019 in epe, Nieuws

Gisteren zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan! Bij verschillende MAM’s vestigingen komen opa’s en oma’s voorlezen. Vanochtend is de eerste oma bij het KDV van MAM’s Epe op bezoek geweest. Ze heeft de kinderen geholpen met knutselen en ze heeft ook het boekje ‘een huis voor Harry’ voorgelezen. Het was erg gezellig! Lees verder »

Workshop "mini- kraamverzorgende"

Geplaatst op 23 januari 2019 in epe, Nieuws

Workshop “mini- kraamverzorgende” bij MAM’s De Kring. De kinderen hebben van een echte kraamverzorgster van de Kraamvogel geleerd wat erbij komt kijken wanneer er een baby geboren wordt en hoe deze verzorgt moet worden. De kinderen hebben geoefend met verschonen, in bad doen, wegen, meten en flesje geven. Alle kinderen zijn geslaagd en mogen zich nu mini-kraamverzorgende noemen, inclusief een… Lees verder »

7+ knutselproject MAM's Hertog van Gelre

Geplaatst op 16 januari 2019 in hertog van gelre, Nieuws

Op de BSO van MAM’s Hertog van Gelre zijn we bezig met allerlei knutselprojecten voor 7+! De kinderen maken knuffels op de naaimachine, zijn aan het breien en vogelhuisjes aan het maken. Lees verder »

Nationale Voorleesdagen 📚

Voorlezen maakt je leuker
De Nationale Voorleesdagen 2019 worden op woensdag 23 januari ingeluid met Het Nationale Voorleesontbijt en duren tot en met 2 februari.
Het Prentenboek van het Jaar 2019 is Een huis voor Harry van Leo Timmers

Voor 2019 is Een huis voor Harry van Leo Timmers verkozen tot Prentenboek van het Jaar.  Naast dit boek werden negen andere prentenboeken gekozen… Lees verder »

Vacatures binnen MAM's

MAM’s Kinderopvang biedt je een uitdagende baan waarbij een goede werksfeer, betrokkenheid, plezier in het werk en werken in teamverband voorop staan.
Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Alle collega’s van MAM’s worden opgeleid tot MAM’s Specialist.
Dagelijks vindt er pedagogische coaching plaats op de werkvloer door de MAM’s Expert (hoofd MAM’s).

Vacatures binnen… Lees verder »

Workshop schminken

Vanavond heeft een aantal MAM’s Specialisten een erg leuke workshop schminken gehad van onze MAM’s Kapper Lisette Kerseboom! Lees verder »

Pieten op bezoek bij de peutergroepen

Geplaatst op 4 december 2018 in canadalaan, de diamant, epe, jachtlaan, Nieuws

Hoor wie klopt daar kinderen…..🎼 Vandaag en gisteren hebben de peutergroepen van MAM’s De Diamant, MAM’s Canadalaan, MAM’s Epe en MAM’s Jachtlaan bezoek gekregen van de pieten!

Lees verder »

Vandaag is het Internationale Dag voor de Rechten van het kind

20 november is het Internationale Dag voor de Rechten van het Kind Lees verder »

Bij MAM’s aan de Canadalaan hebben we een échte MAM’s Beautykamer!

Geplaatst op 19 november 2018 in canadalaan, Nieuws

Lees verder »

Nieuw op de site; de rekentool

Wist u dat MAM’s Kinderopvang een nieuwe rekentool beschikbaar heeft?
Hiermee kunt u door middel van het invoeren van een aantal gegevens, zien wat uw eigen bijdrage in de opvangkosten gaat worden.

Klik hier en ervaar zelf deze nieuwe service! Lees verder »

Spookslot Jachtlaan

Geplaatst op 30 oktober 2018 in Geen categorie, jachtlaan, Nieuws

Vandaag was de BSO van MAM’s Jachtlaan veranderd in een heus spookslot! Durfden de kinderen wel naar boven om te griezelen? Samen met papa en/of mama gingen ze naar boven. Daar werd iedereen verrast door een spook en mocht er gegrabbeld worden in een pot met glibberige balletjes! Daar zat wat lekkers in verstopt. Verderop in de gang stond er een heks met een heerlijk kikkersoepje klaar!… Lees verder »

Inloopochtend Peuterkamer Hertog van Gelre

Geplaatst op 29 oktober 2018 in canadalaan, Nieuws

Vanochtend is een groepje ouders met hun peuter naar de inloopochtend van de Peuterkamer van MAM’s Hertog van Gelre geweest. De peuters hebben zelf ervaren hoe het was om in de kring te zitten, samen te eten en drinken en fruit te snijden. Ook hebben ze een muzieklesje in de speelzaal gehad. Het was een geslaagde ochtend en hopelijk mogen wij binnenkort deze peuters bij ons verwelkomen! Lees verder »

Aan de Bakdag

Geplaatst op 25 oktober 2018 in canadalaan, Nieuws

Bij MAM’s Canadalaan zijn wij druk aan het bakken en knutselen voor SOS Kinderdorpen. Wilt u nog doneren dan kan dit via https://www.aandebakdag.nl/a…/mam-s-canadalaan-bso-apeldoorn of kom vanmiddag een heerlijke cupcake kopen op onze locatie!

Meer foto’s Lees verder »

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact