Nieuws

Weer toe aan een knipbeurt?

De nieuwe data tot de herfstvakantie voor de MAM’s Kapper staan weer online op onze site: https://www.mamskinderopvang.nl/mams-kapper/
Kinderkapper De Kerseboom Lees verder »

Vacatures binnen MAM's

Werk je het liefst met de allerkleinsten? Zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig, prettig en vertrouwd kunnen voelen en daarmee ruimte hebben om op onderzoek uit te gaan, te ontdekken en zo spelenderwijs te leren. Wil jij graag een belangrijke schakel zijn in het leven van een baby?

Dan is de functie Baby Specialist iets voor jou!

Op onze site staan meerdere vacatures… Lees verder »

Zweten op het Marktplein tijdens de clinic bij het EK Beachvolleybal

Speuren, knutselen, oefenen met duiken en smachen en beachvolleybal bingo spelen. Alles kwam aanbod tijdens de clinic en de beachvolleybal wedstrijd die de BSO’s van MAM’s Kinderopvang hebben bezocht bij het EK Beachvolleybal op het Marktplein in Apeldoorn.

Bron: De Stentor

https://www.destentor.nl/apeldoorn/zweten-op-het-marktplein-voor-apeldoornse-strandopvang~aa827405/

Lees verder »

MAM's Kapper bij Artcafé SamSam


Morgen is de MAM’s Kapper Lisette Kerseboom bij Art Café Sam. (Van Kinsbergenstraat 17 Apeldoorn)
Gezinnen kunnen daar hun haren laten knippen voor de vakantie! Tijdens het wachten kunt u bij het Art Café genieten van een bakje koffie en de kinderen kunnen knutselen aan tafel. Lees verder »

De zomervakantie

Geplaatst op 12 juli 2018 in de kring, Nieuws

De zomervakantie gaat bijna van start, en bij MAM’s De Kring zijn we er klaar voor! De “wereldreis” gaat maandag beginnen. De paspoorten liggen klaar voor iedereen. Hoeveel paspoortstempels komen jullie verzamelen deze vakantie? De incheckbalie zal klaar staan bij de ingang.

Al benieuwd? De zomervakantie planning staat morgen op ons online kiesbord!

We wensen jullie allemaal een hele fijn… Lees verder »

Buiten spelen

Geplaatst op 11 juli 2018 in jachtlaan, Nieuws

Weer of geen weer! Wij spelen heerlijk buiten bij MAM’s Kinderopvang. Bij MAM’s Jachtlaan hangen onze regenpakjes te drogen! Lees verder »

Vacature

Houd je van het organiseren van activiteiten, het begeleiden van kinderen, het ondersteunen en meedenken met leraren? Dan is de combinatiefunctie Onderwijsassistent/BSO Medewerker iets voor jou!

PC Montessorischool Passe Partout #montessori #combifunctie… Lees verder »

MAM's BSO Kiesbord

WIST U DAT….

Onze activiteitenplanning van de BSO op vrijdag al op het online kiesbord wordt geplaatst, zodat u samen met uw kind in het weekend al kunt kijken en kiezen voor de activiteiten van de aankomende week?
U bij ons online kiesbord komt via onze website www.mamskinderopvang.nl. U kiest de betreffende locatie en u kunt dan samen met uw kind alvast kiezen voor de aankomende BSO… Lees verder »

Knipbeurt nodig?

Nog een frisse look voor de vakantie begint? Kijk snel wanneer de MAM’s Kapper op jouw locatie is! Komt het beter uit op een andere locatie? Geen probleem! Dat kan ook! Lees verder »

Aankomende week gaan we bij MAM’s Jachtlaan gezond broodbeleg uitproberen

Geplaatst op 13 juni 2018 in jachtlaan, Nieuws

Aankomende week gaan we bij MAM’s Jachtlaan gezond broodbeleg uitproberen: Madaga groentjespret.

Slim! Met Groentjespret lekker meer groente binnen

Er is steeds minder variatie in hartig broodbeleg. En dat terwijl juist steeds meer ouders een gezonde, lekkere lunch voor hun kleintje willen. Twee grote favorieten, smeerkaas en smeerworst, heeft het Voedingscentrum van de lijst… Lees verder »

Workshop Mini Kraamverzorgende

Geplaatst op 5 juni 2018 in jachtlaan, Nieuws

Sandy van Ringelesteijn van kraambureau De Kraamvogel heeft vandaag de workshop ‘mini kraamverzorgende’ bij de peuters en peuterplusgroep van MAM’s Jachtlaan verzorgd. Zo konden onze jonge kinderen mee kijken wat er gebeurd als er een broertje of zusje komt. Het was een gezellige leerzame ochtend!
Lees verder »

Leer ons anders te kijken naar het gedrag van kinderen


De kanjertraining wordt gevolgd door MAM’s Specialisten en Experts van onze MAM’s locaties. Lees verder »

Wij leiden vakmensen op

We zijn weer geaccrediteerd als stagebedrijf en hebben een pluim ontvangen van de SBB! Wat een eer en wat fijn dat wij mensen mogen blijven begeleiden naar hun toekomst op werkgebied. Lees verder »

Geen tijd om zelf te koken?

MAM’s Cooking kookt dagelijks verse maaltijden uit eigen keuken, voor het hele gezin!

Meer informatie vindt u op: https://www.mamskinderopvang.nl/mams-cooking/ Lees verder »

Vakantie BSO bij MAM's Hertog van Gelre

Geplaatst op 4 mei 2018 in hertog van gelre, Nieuws

Gisteren gingen wij op ‘schattenjacht’ in de natuur Met schepnetjes, bewaarbakjes en vergrootglazen! De klimboom was favoriet maar ook beestjes zoeken werd fanatiek gedaan! Een heerlijke middag in het park vlakbij de BSO van MAM’s Hertog van Gelre!

Lees verder »

MAM's Koningsspelen groot succes

Wat een gezellige en sportieve dag gisteren bij Victoria Boys! Mede dankzij Victria Boys, De Passerel en Bonenberg’s Groente & Fruithandel, Grote Markt Apeldoorn waren de MAM’s Koningsspelen een groot succes!

Lees verder »

MAM's Kapper is deze week bij Montessori Centrum

Geplaatst op 23 april 2018 in montessori, Nieuws

De MAM’s Kapper is deze week bij MAM’s Montessori Centrum en ook nu weten weer veel klantjes de weg te vinden naar de kappersstoel!

Meer informatie over de MAM’s Kapper vindt u op onze site:https://www.mamskinderopvang.nl/mams-kapper/
Lees verder »

MAM's Koningsspelen -24 april

Geplaatst op 20 april 2018 in Nieuws

MAM’s viert op dinsdag 24 april 2018 de MAM’s Koningsspelen!!
Na een overweldigend succes voorgaande jaren organiseert MAM’s dit jaar  weer de  ‘’Koningsspelen” in haar kinderopvang door met alle peuters en kinderen van de BSO een Koningssportdag te organiseren.

In 2013 is dit voor het eerst geïntroduceerd in het basisonderwijs en het was direct een groots succes!

Dit jaar… Lees verder »

Open dag bij alle basisscholen Apeldoorn op 11 april aanstaande!

Bezoek alvast een school

Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor u als ouder, samen met uw kind. In Apeldoorn zijn veel mooie en verschillende basisscholen. U kunt dus kiezen voor een school die helemaal bij uw kind en u past. Nieuwsgierig wat de basisscholen te bieden hebben? Bezoek één of meerdere scholen tijdens de open dag op woensdag 11 april aanstaande van 9.00… Lees verder »

Mam's Kinderopvang © 2018 | Disclaimer | Contact