Nieuws

Pieten op bezoek bij de peutergroepen

Geplaatst op 4 december 2018 in canadalaan, de diamant, epe, jachtlaan, Nieuws

Hoor wie klopt daar kinderen…..🎼 Vandaag en gisteren hebben de peutergroepen van MAM’s De Diamant, MAM’s Canadalaan, MAM’s Epe en MAM’s Jachtlaan bezoek gekregen van de pieten!

Lees verder »

Vandaag is het Internationale Dag voor de Rechten van het kind

20 november is het Internationale Dag voor de Rechten van het Kind Lees verder »

Bij MAM’s aan de Canadalaan hebben we een échte MAM’s Beautykamer!

Geplaatst op 19 november 2018 in canadalaan, Nieuws

Lees verder »

Nieuw op de site; de rekentool

Wist u dat MAM’s Kinderopvang een nieuwe rekentool beschikbaar heeft?
Hiermee kunt u door middel van het invoeren van een aantal gegevens, zien wat uw eigen bijdrage in de opvangkosten gaat worden.

Klik hier en ervaar zelf deze nieuwe service! Lees verder »

Spookslot Jachtlaan

Geplaatst op 30 oktober 2018 in Geen categorie, jachtlaan, Nieuws

Vandaag was de BSO van MAM’s Jachtlaan veranderd in een heus spookslot! Durfden de kinderen wel naar boven om te griezelen? Samen met papa en/of mama gingen ze naar boven. Daar werd iedereen verrast door een spook en mocht er gegrabbeld worden in een pot met glibberige balletjes! Daar zat wat lekkers in verstopt. Verderop in de gang stond er een heks met een heerlijk kikkersoepje klaar!… Lees verder »

Inloopochtend Peuterkamer Hertog van Gelre

Geplaatst op 29 oktober 2018 in canadalaan, Nieuws

Vanochtend is een groepje ouders met hun peuter naar de inloopochtend van de Peuterkamer van MAM’s Hertog van Gelre geweest. De peuters hebben zelf ervaren hoe het was om in de kring te zitten, samen te eten en drinken en fruit te snijden. Ook hebben ze een muzieklesje in de speelzaal gehad. Het was een geslaagde ochtend en hopelijk mogen wij binnenkort deze peuters bij ons verwelkomen! Lees verder »

Aan de Bakdag

Geplaatst op 25 oktober 2018 in canadalaan, Nieuws

Bij MAM’s Canadalaan zijn wij druk aan het bakken en knutselen voor SOS Kinderdorpen. Wilt u nog doneren dan kan dit via https://www.aandebakdag.nl/a…/mam-s-canadalaan-bso-apeldoorn of kom vanmiddag een heerlijke cupcake kopen op onze locatie!

Meer foto’s Lees verder »

Fijne herfstvakantie

We wensen iedereen een fijne herfstvakantie!🍂

In Apeldoorn en Epe zijn er diverse leuke sportieve activiteiten.

https://sportstimulering.accres.nl/…/activ…/vakantie-instuif

https://www.veluws-nieuws.nl/…/869…/sportieve-herfstvakantie Lees verder »

Aan de Bakdag

Geplaatst op 19 oktober 2018 in canadalaan, de diamant, Nieuws

Op donderdag 25 oktober gaan we op onze BSO MAM’s Canadalaan cupcakes bakken om geld op te halen voor SOS kinderdorpen. Met de opbrengst van de ‘Aan De Bakdag ‘, die door Dr. Oetker wordt verdubbeld, helpen jullie kinderen en jongeren in Meru, Kenia aan een betere toekomst. Doneren kan via de website https://www.aandebakdag.nl/a…/mam-s-canadalaan-bso-apeldoorn, of door geld mee te nemen… Lees verder »

Zoek de verschillen

Laten we vandaag eens wat anders doen, een MAM’s spelletje!
Zie jij alle verschillen en weet je welke MAM’s vestiging dit is? Lees verder »

Workshop Hejkids

Vanavond hebben een aantal MAM’s Specialisten deelgenomen aan de inspirerende workshop ‘Waarom speelt een kind’ van Hej Kids. Vol nieuwe ideeën gaan we genieten van het komende herfstseizoen! Lees verder »

Open dag basisscholen Apeldoorn

Woensdag 10 oktober openen de basisscholen in Apeldoorn hun deuren. Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor ouders en hun kind(eren). De open dag is een mooi moment voor hen om één of meerdere scholen te bezoeken en ook MAM’s Kinderopvang zal hierbij aanwezig zijn, op de basisscholen waar zijn mee samenwerkt. Iedereen is welkom deze dag van 9.00 – 12.00 uur…. Lees verder »

Fijne Dierendag

Op 4 oktober geef je je hond een lekker bot, je kat een nieuw speeltje of je konijn een dikke knuffel. Dan is het namelijk dierendag! Die dag is niet zomaar gekozen.

Lees verder>>>> op de pagina van Willem Wever

  Lees verder »

Kinderboekenweek

Lezen is niet alleen heel erg leuk, het is ook heel gezond! Op 3 oktober start de Kinderboekenweek die van 3 tot 14 oktober loopt. Het thema van dit jaar is:
Vriendschap
Kinderboeken over vriendschap staan centraal in de Kinderboekenweek 2018. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Jozua Douglas, bekend van o.a. De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli. Het motto… Lees verder »

Beleefweekend Apeldoorn

In gemeente Apeldoorn is van alles te beleven! Ontdek het tijdens het beleefweekend in Apeldoorn op 28, 29 en 30 september 2018. Op deze drie dagen zijn overal in Apeldoorn beleefactiviteiten voor jong en oud. Voor elk wat wil(d)s!
Klik hier voor de flyer

Lees verder »

Vacature MAM’s Kinderopvang flexibele BSO Specialist

Vacature flexibele MAM’s Kinderopvang BSO Specialist Lees verder »

Gezellig Midzomerfeest MAM's Hertog van Gelre

Geplaatst op 11 september 2018 in hertog van gelre, Nieuws

Vanmiddag heeft MAM’s Hertog van Gelre het begin van het schooljaar gevierd met het Midzomerfeest.

Er waren tal van activiteiten: proberen om zo lang mogelijk op de rodeo stier te bijven zitten, er konden mooie graffiti schilderijen worden gemaakt en je kon worden geschminkt. Ook hebben we gesmuld van de lekkere toastjes met salades en broodjes… Lees verder »

Wetsvoorstel weigeren niet-gevaccineerde kinderen

Momenteel is er veel nieuws over niet-gevaccineerde kinderen binnen de kinderopvang. In Nederland hebben ouders het recht om zelf te beslissen of zij hun kind wel of niet willen laten vaccineren.

MAM’s Kinderopvang adviseert ouders om hun kind te vaccineren, omdat niet-gevaccineerde kinderen binnen de kinderopvang voor een verhoogd risico kunnen zorgen. Met name de jongste kinderen die… Lees verder »

Mam's Kinderopvang © 2018 | Disclaimer | Contact