Nieuws

Tussenstand MAM's thermometer Serious Request


MAM’s Kinderopvang en Serious Request
MAM’s Kinderopvang steunt dit jaar de actie van Serious Request, waarbij hulpverleners van het Rode Kruis ouders en kinderen proberen te herenigen, die elkaar zijn kwijtgeraakt door een ramp of een conflict.

Daarom houden wij op al onze… Lees verder »

Zaterdag 25 november MAM's Sint Shop Middag

Komt u kind gezellig spelen bij MAM’s tijdens de MAM’s Sint Shop Middag? Inschrijven kan op uw eigen MAM’s locatie tot en met 17 november!

Op zaterdag 25 november openen wij van 13.00 uur -17.00 uur de deuren aan MAM’s Canadalaan, zodat ouders rustig hun inkopen voor 5 december kunnen doen. Alle MAM’s kinderen kunnen dan heerlijk komen spelen, knutselen en koken, terwijl hun… Lees verder »

Nieuws over de MAM’s Baby expertise

Met trots kunnen we vertellen dat Mariël Potkamp is geslaagd voor de opleiding ‘docent Shantala babymassage.’
Vanaf 2018 zullen we binnen MAM’s Kinderopvang de kennis rondom babymassage op verschillende wijze gaan inzetten.
In onderstaande link vind u meer informatie over Shantala babymassage.

MAM’s babymassage

Daarnaast zijn Mariska Wolbrink en… Lees verder »

MAM's App live voor ouders De Diamant

Achter de schermen wordt hard gewerkt, de MAM’s specialisten hebben de afgelopen weken hard geoefend. Blij en trots zijn wij u te kunnen vertellen dat vandaag de derde MAM’s locatie live gaat met de MAM’s App. Vanaf vandaag kunnen ook ouders van locatie MAM’s De Diamant gebruik maken van de MAM’s App. Hoera!
Wat ontzettend leuk om de foto’s van uw kinderen thuis te kunnen bekijken en… Lees verder »

Verslag ouderavonden MAM's Kinderopvang

Afgelopen maandag- en dinsdagavond stonden er bij diverse MAM’s vestigingen een ouderavond gepland.

Hieronder een verslag van een paar vestigingen.

Het thema bij MAM’s Jachtlaan was “een kijkje in de keuken”. Els van den Heuvel, kinder- en allergiedietist heeft ons meer verteld over gezond eten en opgroeien. Vervolgens… Lees verder »

MAM’s Kinderopvang komt in actie voor Serious Request!

Ruim 200 BSO kinderen van  MAM’s Kinderopvang hebben donderdagmiddag in het Oranjepark samen een mooi bedrag bij elkaar gerend voor het goede doel: het herenigen van ouders en kinderen, die elkaar zijn kwijtgeraakt door een ramp of een conflict.

Om 15.45 uur blies Daniëlle van der Kolk van MAM’s Kinderopvang op de toeter om te starten met een warming-up onder begeleiding van Vanessa… Lees verder »

Donderdagmiddag 26 oktober- Sponsorloop Serious Request

De stempelkaarten en keycords voor de MAM’s Serious Request Sponsorloop liggen klaar. Wij zijn benieuwd welk bedrag er morgen op de cheque komt te staan!!
Volg ons morgenmiddag LIVE via Facebook!
Lees verder »

MAM's in het nieuws rondom acties Serious Request

Lees hier het stuk van MAM’s Kinderopvang  in de serie “Serious People 

Interview RTV Apeldoorn met Daniëlle van der Kolk.


Lees verder »

MAM’s babymassage

Met trots kunnen we vertellen dat Mariël Potkamp, Senior MAM’s Expert met als specialisatie baby coach, is gestart met de opleiding tot ‘docent Shantala babymassage.’ Vanaf 2018 zal deze expertise binnen MAM’s Kinderopvang ingezet gaan worden. Graag nemen wij u mee in de expertise van baby massage.

MAM’s Kinderopvang is zich bewust van het belang van het welbevinden van baby’s… Lees verder »

MAM’s Jachtlaan Kinderboekenweek 2017

Geplaatst op 10 oktober 2017 in jachtlaan, Nieuws

Het is weer zover! De Kinderboekenweek is begonnen afgelopen woensdag. Ook op de BSO besteden wij hier aandacht aan. Het boek “Knikkeruil” wordt ook bij de BSO voorgelezen aan de kinderen en natuurlijk luisteren we regelmatig naar het liedjes “Gruwelijk Eng” van Kinderen voor Kinderen tijdens het spelen. Verder is de… Lees verder »

Kinderkoopzondag Nawijn & Polak


Morgen begint de Kinderboekenweek! Nawijn & Polak organiseert a.s. zondag 8 oktober van 12.00-17.00 uur een kinderkoopzondag! Het thema van Kinderboekenweek 2017 is: Gruwelijk eng! Durven jullie langs te komen? Lees verder »

Hoera! MAM's 7 jaar!

 

Bedankt Frank van Donselaar Schilders voor de bloemenzee bij MAM’s Canadalaan, ter ere van ons 7-jarig bestaan!

MAM’s feliciteert haar personeel met het 7-jarig bestaan van MAM’s. Teamwork makes the dream work. Lees verder »

Tussenstand thermometer Serious Request na de Midzomerfeesten

De afgelopen weken zijn er op alle vestigingen van MAM’s Kinderopvang Midzomer- en Startfeesten geweest. Wat was het gezellig en is er goed verkocht voor ons goede doel: Serious Request Apeldoorn 2017!

Op onze site kunt u terug zien wat de opbrengsten zijn tot nu toe en welke activiteiten er de komende periode ondernomen worden door MAM’s m.b.t. SR… Lees verder »

Fijne BurenDag namens MAM's Canadalaan

Geplaatst op 23 september 2017 in Nieuws

MAM’s Canadalaan wenst de buren van deze locatie een hele fijne BurenDag! Lees verder »

MAM's Canadalaan heeft genoten van een geslaagd Midzomerfeest

Geplaatst op 22 september 2017 in canadalaan, Nieuws

Genietend, wat kijkt MAM’s Canadalaan fijn terug op een mooie opkomst EN opbrengst! Met de 155,05 euro voor Serious Request en lekkere hapjes inclusief veel gezelligheid met goed weer was het een geslaagd feest!

Heeft u gisteren deze middag gemist? Maar wilt u nog wel wat kopen, dan staat er binnenkort op locatie een tafel met spullen waar u alsnog een mooie bijdrage kan leveren!
Lees verder »

1e lesdag MAM’s babyspecialisten


Graag nemen we u mee tijdens onze 1e dag van de opleiding babyspecialisme.

Op vrijdag 1 september zijn we gestart met de opleiding voor babyspecialisme. De dag begon met het uitspreken van alle verwachtingen die een ieder had betreffende deze opleiding. De verwachtingen waren o.a. het herkennen en begrijpen van de babytaal (signalen,… Lees verder »

Wat een gezelligheid bij MAM's Hertog van Gelre

Geplaatst op 15 september 2017 in hertog van gelre, Nieuws

Wat een ontzettend leuke middag hebben we gisteren gehad met de kinderen, ouders, opa’s en oma’s van de Hertog van Gelre. En wat hebben de kids van de BSO goed geholpen!
Lees verder »

Mam's Kinderopvang © 2017 | Disclaimer | Contact
by Max