Nieuws

Open dag basisscholen Apeldoorn

Woensdag 10 oktober openen de basisscholen in Apeldoorn hun deuren. Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor ouders en hun kind(eren). De open dag is een mooi moment voor hen om één of meerdere scholen te bezoeken en ook MAM’s Kinderopvang zal hierbij aanwezig zijn, op de basisscholen waar zijn mee samenwerkt. Iedereen is welkom deze dag van 9.00 – 12.00 uur…. Lees verder »

Fijne Dierendag

Op 4 oktober geef je je hond een lekker bot, je kat een nieuw speeltje of je konijn een dikke knuffel. Dan is het namelijk dierendag! Die dag is niet zomaar gekozen.

Lees verder>>>> op de pagina van Willem Wever

  Lees verder »

Kinderboekenweek

Lezen is niet alleen heel erg leuk, het is ook heel gezond! Op 3 oktober start de Kinderboekenweek die van 3 tot 14 oktober loopt. Het thema van dit jaar is:
Vriendschap
Kinderboeken over vriendschap staan centraal in de Kinderboekenweek 2018. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Jozua Douglas, bekend van o.a. De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli. Het motto… Lees verder »

Beleefweekend Apeldoorn

In gemeente Apeldoorn is van alles te beleven! Ontdek het tijdens het beleefweekend in Apeldoorn op 28, 29 en 30 september 2018. Op deze drie dagen zijn overal in Apeldoorn beleefactiviteiten voor jong en oud. Voor elk wat wil(d)s!
Klik hier voor de flyer

Lees verder »

Vacature MAM’s Kinderopvang flexibele BSO Specialist

Vacature flexibele MAM’s Kinderopvang BSO Specialist Lees verder »

Gezellig Midzomerfeest MAM's Hertog van Gelre

Geplaatst op 11 september 2018 in hertog van gelre, Nieuws

Vanmiddag heeft MAM’s Hertog van Gelre het begin van het schooljaar gevierd met het Midzomerfeest.

Er waren tal van activiteiten: proberen om zo lang mogelijk op de rodeo stier te bijven zitten, er konden mooie graffiti schilderijen worden gemaakt en je kon worden geschminkt. Ook hebben we gesmuld van de lekkere toastjes met salades en broodjes… Lees verder »

Wetsvoorstel weigeren niet-gevaccineerde kinderen

Momenteel is er veel nieuws over niet-gevaccineerde kinderen binnen de kinderopvang. In Nederland hebben ouders het recht om zelf te beslissen of zij hun kind wel of niet willen laten vaccineren.

MAM’s Kinderopvang adviseert ouders om hun kind te vaccineren, omdat niet-gevaccineerde kinderen binnen de kinderopvang voor een verhoogd risico kunnen zorgen. Met name de jongste kinderen die… Lees verder »

Geslaagd Midzomerfeest bij MAM's De Kring

Geplaatst op 10 september 2018 in de kring, Nieuws

Het was een zeer geslaagd Midzomerfeest vandaag bij MAM’s De Kring. Als een echte cowboy konden de kinderen een rodeostier proberen te bedwingen, er konden graffiti kunstwerken gemaakt worden en je kon worden geschminkt. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. We hebben genoten van een gezellige middag!

Meer foto’s Lees verder »

Startfeesten Montessori

Geplaatst op 10 september 2018 in montessori, Nieuws

Vorige week zijn we samen het schooljaar feestelijk begonnen met een Startfeest op beide Montessori vestigingen!

Meer foto’s Lees verder »

Midzomerfeesten bij MAM's Kinderopvang

Komt u gezellig samen met ons het start van het nieuwe schooljaar vieren onder het genot van een hapje en een drankje?

Voor de kinderen zijn er tal van leuke activiteiten zoals: knutselen, schminken en sportieve activiteiten.

Klik op de flyer van uw vestiging voor meer informatie en wie weet tot zien!
MAM’s Midzomerfeesten
Montessori Centrum 6 september meer info volgt zsm

Montessori… Lees verder »

De scholen zijn weer begonnen

Deze week beginnen de scholen weer! MAM’s Kinderopvang wenst jullie veel plezier en succes in het nieuwe schooljaar 2018-2019! Lees verder »

Dagje uit naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Geplaatst op 23 augustus 2018 in jachtlaan, Nieuws

Vandaag heeft de BSO MAM’s Jachtlaan een gezellig uitstapje gemaakt naar het Nationale Park De Hoge Veluwe. Op de witte fietsen gereden naar het St. Hubertushuis, in de speeltuin gespeeld en gepicknickt. In het Museonder alles onder de grond bewonderd. Wat een kanjers hebben wij op de BSO Jachtlaan. We hebben vandaag bijna 10 km gefietst!
Lees verder »

Maak online uw afspraak met de MAM's Kapper

Volgende week is de MAM’s Kapper Lisette Kerseboom weer present! En de eerste aanmeldingen komen weer binnen. Schrijf u bij de vestiging of via onze site in en reserveer uw plekje!
https://www.mamskinderopvang.nl/mams-kapper/ Lees verder »

Hijs de vlag en span de zeilen

Geplaatst op 9 augustus 2018 in de diamant, Nieuws

MAM’s De Diamant is op schattenjacht bij SchatEiland Zeumeren! Lees verder »

Weer toe aan een knipbeurt?

De nieuwe data tot de herfstvakantie voor de MAM’s Kapper staan weer online op onze site: https://www.mamskinderopvang.nl/mams-kapper/
Kinderkapper De Kerseboom Lees verder »

Vacatures binnen MAM's

Werk je het liefst met de allerkleinsten? Zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig, prettig en vertrouwd kunnen voelen en daarmee ruimte hebben om op onderzoek uit te gaan, te ontdekken en zo spelenderwijs te leren. Wil jij graag een belangrijke schakel zijn in het leven van een baby?

Dan is de functie Baby Specialist iets voor jou!

Op onze site staan meerdere vacatures… Lees verder »

Zweten op het Marktplein tijdens de clinic bij het EK Beachvolleybal

Speuren, knutselen, oefenen met duiken en smachen en beachvolleybal bingo spelen. Alles kwam aanbod tijdens de clinic en de beachvolleybal wedstrijd die de BSO’s van MAM’s Kinderopvang hebben bezocht bij het EK Beachvolleybal op het Marktplein in Apeldoorn.

Bron: De Stentor

https://www.destentor.nl/apeldoorn/zweten-op-het-marktplein-voor-apeldoornse-strandopvang~aa827405/

Lees verder »

MAM's Kapper bij Artcafé SamSam


Morgen is de MAM’s Kapper Lisette Kerseboom bij Art Café Sam. (Van Kinsbergenstraat 17 Apeldoorn)
Gezinnen kunnen daar hun haren laten knippen voor de vakantie! Tijdens het wachten kunt u bij het Art Café genieten van een bakje koffie en de kinderen kunnen knutselen aan tafel. Lees verder »

De zomervakantie

Geplaatst op 12 juli 2018 in de kring, Nieuws

De zomervakantie gaat bijna van start, en bij MAM’s De Kring zijn we er klaar voor! De “wereldreis” gaat maandag beginnen. De paspoorten liggen klaar voor iedereen. Hoeveel paspoortstempels komen jullie verzamelen deze vakantie? De incheckbalie zal klaar staan bij de ingang.

Al benieuwd? De zomervakantie planning staat morgen op ons online kiesbord!

We wensen jullie allemaal een hele fijn… Lees verder »

Buiten spelen

Geplaatst op 11 juli 2018 in jachtlaan, Nieuws

Weer of geen weer! Wij spelen heerlijk buiten bij MAM’s Kinderopvang. Bij MAM’s Jachtlaan hangen onze regenpakjes te drogen! Lees verder »

Mam's Kinderopvang © 2018 | Disclaimer | Contact