Nieuws

Het Coronavirus

Beste lezer,
Het Coronavirus heeft grote invloed op ons maatschappelijk leven. Om deze tijd zo goed mogelijk door te komen, moeten we de handen ineen slaan. Op onze MAM’s locaties wordt een groot beroep gedaan. Wij helpen graag, staan klaar voor iedereen die dat nodig heeft. Al onze MAM’s Specialisten dragen graag hun steentje bij! Daar ben ik trots op!

Vanaf 16 december stopt onze… Lees verder »

Het Coronavirus

Beste lezer:

 

Het Coronavirus heeft grote invloed op ons maatschappelijk leven. Om deze tijd zo goed mogelijk door te komen moeten we de handen ineen slaan. Op onze MAM’s locaties wordt een groot beroep gedaan, zodat de noodzakelijke werkzaamheden en zaken doorgang kunnen vinden. Wij helpen graag, staan klaar voor een ieder die dat nodig heeft, alle onze MAM’s Specialisten dragen… Lees verder »

Vacatures binnen MAM's Kinderopvang

MAM’s Kinderopvang biedt je een uitdagende baan waarbij een goede werksfeer, betrokkenheid, plezier in het werk en werken in teamverband voorop staan.
Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Alle collega’s van MAM’s worden opgeleid tot MAM’s Specialist.
Dagelijks vindt er pedagogische coaching plaats op de werkvloer door de MAM’s Expert (hoofd MAM’s).

Klik hier voor… Lees verder »

Vanaf 1 augustus ook VSO en BSO bij MAM's De Bouwhof

Geplaatst op 27 januari 2020 in de bouwhof, Nieuws

Vanaf augustus 2020 zullen we bij MAM’s De Bouwhof ook VSO en BSO gaan aanbieden. U kunt uw kind(eren) vanaf vandaag hiervoor al aanmelden via het inschrijfformulier van MAM’s De Bouwhof.

Meer informatie vind u op onze website: MAM’s De Bouwhof Lees verder »

De Nationale Voorleesdagen gaan woensdag 22 januari weer van start

De Nationale Voorlezen dagen zijn dit jaar van 22 januari t/m 1 februari. Het doel van De Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het prentenboek MOPPEREEND, een mopperboek om vrolijk van te worden dit jaar centraal. Bij MAM’s Kinderopvang zullen er diverse activiteiten worden aangeboden… Lees verder »

Voorleestanteklaas op bezoek bij de peuters


Deze week is de voorleestante op bezoek geweest bij álle peutergroepen van MAM’s Kinderopvang. Omdat Sinterklaas het druk had, mocht ze een klein beetje voor Sint spelen en was ze daarom Voorleestanteklaas! Gelukkig mocht Bobbi mee om te helpen. Hij vond het wel spannend, maar toen hij gewend was ging het heel goed en hielp hij ook goed… Lees verder »

MAM's in het nieuws

Apeldoorn – Zoals bekend is Sinterklaas in een mooie stoomtrein aangekomen in Apeldoorn. Sint laat nu weten dat de Stoom Pieten afgelopen vrijdag voor MAM’s Kinderopvang de kolen nogmaals op het vuur hebben gegooid voor een ritje met de MAM’s Pepernoten-Express!

De trein was volledig volgeboekt voor 450 kinderen van diverse MAM’s BSO locaties. Zij hadden allemaal een speciaal treinkaartje van… Lees verder »

MAM's Pepernoten-Express

 

Op vrijdag 22 november zal de stoomtrein om 16.00 uur van uit station Loenen vertrekken.
Komt uw kind op vrijdag naar de BSO dan zal hij/zij samen met de MAM’s Specialist op pad gaan richting Loenen. Komt uw kind op een andere dag dan vrijdag naar de MAM’s BSO dan nodigen wij u als ouder van harte uit om samen met uw kind te genieten van deze bijzondere rit met de Pepernoten… Lees verder »

Aankomst Sinterklaas

Sinterklaas en zijn Pieten komen op zaterdag 16 november 2019 aan in Nederland. Voor de landelijke intocht hebben zij dit keer voor Apeldoorn gekozen. De start van de intocht is om 12:00 uur op het Stationsplein en de route eindigt om 13:15 uur op het Raadhuisplein in hartje centrum. 

Over de route van de Sint
Tjoek tjoek! Sinterklaas komt op 16 november niet per boot, maar per… Lees verder »

Open dag basisscholen gem. Apeldoorn

Welke school past bij uw kind?
Woensdag 9 oktober kunt u kennismaken met vrijwel alle basisscholen in de gem. Apeldoorn. Op onderstaande link vindt u een overzicht. http://bit.ly/opendagbasisscholenapeldoorn
MAM’s Kinderopvang zal op de scholen ook aanwezig zijn van 9.00-12.00 uur. Lees verder »

Wereld dierendag

Heb jij je kat, konijn, hond, hamster of ander huisdier al verwend? Vandaag mag je dat zeker doen, want het is Dierendag! Lees verder »

Kinderboekenweek 2 t/m 13 oktober

Allemaal instappen! Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip.

Kinderboeken over voertuigen staan centraal in de Kinderboekenweek 2019, die loopt van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Anna Woltz. De makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2019 zijn astronaut André… Lees verder »

Nieuw schooljaar

Vanaf aanstaande maandag zitten deze kinderen weer aan de andere kant van het raam: MAM’s wenst alle kinderen en leerkrachten een fijne start van het nieuwe schooljaar toe! ❤ Lees verder »

Vacature combinatiefunctie Onderwijsassistent / MAM’s Kinderopvang BSO Specialist

Houd je van het organiseren van activiteiten, het begeleiden van kinderen, het ondersteunen en meedenken met leraren?

Dan is de combinatiefunctie Onderwijsassistent/BSO Specialist iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je werkt zowel bij MAM’s Kinderopvang als bij Basisschool Passe-Partout en wordt onderdeel van ons gezamenlijke team.

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen… Lees verder »

Hoera, MAM's opent twee nieuwe vestigingen

Via deze weg willen wij u graag op de hoogte brengen dat MAM’s Kinderopvang vanaf maandag 2 september 2019 een nieuwe MAM’s locatie gaat starten in Ugchelen.

De PCBO basisscholen De Touwladder en De Bouwhof in Ugchelen gaan fuseren. Om alle kinderen van beide scholen onder een dak te kunnen huisvesten, wordt een nieuwe school gebouwd. Tot de oplevering van de nieuwbouw blijven de scholen… Lees verder »

Werken bij MAM's

MAM’s Kinderopvang biedt je een uitdagende baan waarbij een goede werksfeer, betrokkenheid, plezier in het werk en werken in teamverband voorop staan.
Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Alle collega’s van MAM’s worden opgeleid tot MAM’s Specialist.
Dagelijks vindt er pedagogische coaching plaats op de werkvloer door de MAM’s Expert (hoofd MAM’s).

Vacatures binnen… Lees verder »

Fijne Moederdag

Voor alle lieve mama’s
Jong, oud of niet meer hier
Of die mama willen worden
Het bijna zijn of weer een keer

Voor al die prachtige sterke vrouwen
Zou het eigenlijk elke dag
Bloemenhartjes 💕 moeten regenen
In de maand van Moederdag!

Lees verder »

26 april MAM's Koningsspelen

Vrijdagochtend 26 april koninklijk feest bij MAM’s Kinderopvang!🇳🇱
Op het kinderdagverblijf vieren we de MAM’s Koningsspelen van 10.00-12.00 uur!

Lees verder »

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact