geef ze een gevoel van trots

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme, huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Mam's Kinderopvang Opvang bij Mam's 2
Mam's Kinderopvang Opvang bij Mam's 3
Mam's Kinderopvang Opvang bij Mam's 4

Peuteropvang

Als uw zoon of dochter 2,5 jaar is, is het groot genoeg om over te stappen naar de peuterkamer. In de peuterkamer leert uw kind steeds meer zelfstandig worden. Zo zal het zijn eigen broodje leren smeren, zijn eigen jasje aantrekken, en uit een echt glas leren drinken. Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter eenmaal naar de basisschool is gegaan, kunt u bij ons terecht voor voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal. Na een intensieve dag school, wordt hier de ruimte geboden om te ontspannen. Dat kan voor de één betekenen om lekker een boek te lezen, terwijl de ander juist graag wil klimmen in een boom.

Mams-kinderopvang-over-mams-6-2
Mam's Kinderopvang Opvang bij Mam's 6

MAM’s OuderApp

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat u uitgebreid op de hoogte blijft van de ontwikkeling van uw kind. Daarom werken we bij MAM’ s met een OuderApp. Zo kunnen we u tijdens uw werkdag verrassen met een foto van uw kind.

Daarnaast kunt u via de de OuderApp op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten binnen MAM’s Kinderopvang. Ook vind u hier de opvangkalender en de protocollen, kunt u ruilverzoeken indienen en uw vragen stellen aan de specialisten.