Verslag ouderavonden MAM’s Kinderopvang

Afgelopen maandag- en dinsdagavond stonden er bij diverse MAM’s vestigingen een ouderavond gepland.

Hieronder een verslag van een paar vestigingen.

Het thema bij MAM’s Jachtlaan was “een kijkje in de keuken”. Els van den Heuvel, kinder- en allergiedietist heeft ons meer verteld over gezond eten en opgroeien. Vervolgens hebben we door middel van een dia presentatie gehoord en gezien wat we binnen MAM’s allemaal doen, leren en beleven. Als afsluiter zijn alle ouders wezen knutselen. Resultaat; een eigen spiegeltegel voor hun kind. Uiteraard waren de gezonde hapjes van vandaag verzorgd door de kinderen. Gezellig, informatief maar ook smakelijke avond!

Mooie opkomst! 50 mensen ouders van MAM’s De Kring en van PCBO De Kring. Het thema van deze avond was; Mediawijsheid; taak in de opvoeding erbij!! Wijnanda van Holland van CJG kwam hier over spelen.

Mooie opkomst bij de MAM’s informatieavond De Diamant met als thema “een kijkje in de keuken”

Ouderavond MAM’s Montessori Centrum en Kerschoten. MAM’s Expert Aartje Neuteboom verteld wat over de visie van MAM’s. Er worden filmpjes getoond wat een dag op het KDV, BSO en het Mini College en Aartje verteld hierbij hoe de dagen eruit zien per groep. Marieke vertelt daanra wat Montessori inhoudt en als laatst hadden de ouders nog de gelegenheid om op de groepen te kijken en vragen te stellen aan de MAM’s Specialisten.

Goede opkomst bij de ouderavond van MAM’s Canadalaan met als thema; spraak- en taalontwikkeling. Gastsprekers deze avond waren CODA en Caroline van Tongeren van Logopedie Apeldoorn.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact