Algemeen

 

MAM’s Kinderopvang biedt dagelijks kinderopvang aan die aansluit bij uw opvoeding, tegelijkertijd is het een uitbreiding van de leefwereld van uw kind. Elke dag bieden wij een warme, passende speelomgeving voor kinderen, waarin ze met liefde en vakkennis worden begeleid. MAM’s heeft een helder concept! Hier zijn we trots op.

De MAM’s specialisten zien ieder kind als uniek individu en zijn ervoor opgeleid om ieder kind te begeleiden in zijn of haar eigen tempo.

MAM’s Kinderopvang is een manier van leven en zijn. Door kinderen veel te laten ervaren/geven en weinig te ontnemen, geven we hen verantwoordelijkheden, autonomie en zelfvertrouwen. Dit maakt MAM’s veilig voor kinderen en zo kan ieder kind zich in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen tot een zelfbewust en mooi individu.

MAM’s heeft een samenwerking met basisscholen. MAM’s realiseert samen met scholen meetbare kwaliteit die per doorgaande ontwikkelingslijn met een school specifiek gemaakt wordt. Zo ontstaat er een sluitend netwerk rondom kinderen wat maakt dat zij zich naadloos bewegen van MAM’s naar de basisschool en weer naar MAM’s na schooltijd. Zowel pedagogisch, didactisch als organisatorisch is er een samenwerking.

MAM’s is ontstaan vanuit een passie voor het zich ontwikkelende kind. Het is een droom die uitgekomen is. In werkelijkheid een ervaring voor kinderen waarmee zij het leven in kunnen gaan als prachtmensen.

Mariëlle Kuipers- de Kloet Oprichter en directeur MAM’s kinderopvang

 

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact