Paaseieren zoeken bij MAM’s De Kring

 

Afgelopen dinsdag hebben we paaseieren gezocht met de BSO. Vorige week zijn we al druk bezig geweest met het kleuren van paaseieren op papier. Deze hebben de juffen gekopiëerd en gelamineerd zodat de kinderen precies dezelfde konden gaan zoeken.

Na schooltijd vierden we eerst een verjaardagsfeestje met zijn allen. Tijdens het opeten van de traktatie en een lekker stukje fruit, vertelde juf Anneke een spannend verhaal over een paashaas die eieren verstopte.

.

Na dit leuke verhaal legde juf Rosita uit wat de bedoeling was.  Iedereen kreeg een ei en toen kon het zoeken beginnen. Sommige eieren waren snel gevonden, maar vaak was het dan niet het juiste ei! Dat maakte deze eierenzoektocht extra spannend! Na enkele minuten kwamen de eerste vlotte kinderen al aan met hun gevonden ei. Zij mochten hun ei gaan inruilen voor een lekker chocolade- eitje. De andere kinderen zochten ijverig door, de oudere kinderen hielpen de jongere kinderen en langzaam maar zeker vond bijna iedereen zijn ei… Bijna, want het ei van Viggo bleef spoorloos! Natuurlijk kreeg ook Viggo een lekker chocolade-eitje, want we denken dat de wind zijn ei heeft mee genomen.

.

Dus mochten jullie ergens een prachtig gekleurd ei vinden in de buurt van De Kring, denk dan maar aan ons en de leuke middag die wij hebben gehad!

pasen

.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact