Proefzwemmen voor MAM’s snelcursus A/B

2013-01-16 zwemlessen-A5 voorkant

Donderdag 27 februari was het dan zo ver…..de eerste bus met zwemleskinderen van
MAM’s Kinderopvang ging naar zwembad Malkander.

Best een beetje spannend voor de kinderen, maar de leidsters waren heel erg enthousiast en dat hielp! Vandaag gingen de kinderen voorzwemmen om te bekijken of ze met de snelcursus mee konden doen of toch beter de reguliere cursus konden gaan volgen.

Eerst natuurlijk omkleden allemaal en daarna het zwembad in. De één kon niet wachten om er in te springen en de ander stond dicht bij de juf te wachten tot de badjuf vertelde wat ze gingen doen.

Na een anderhalf uur had de badjuf genoeg gezien om te bepalen of ze een snelcursus aan konden en ja hoor…..iedereen is door! Wat een feest! Daarna snel aankleden en nog even wat drinken en wat eten, want van al dat water en die inspanningen krijg je best dorst en trek. Daarna gingen we weer met z’n allen in de MAM’s bus terug en werd iedereen naar zijn eigen MAM’s locatie teruggebracht.

Het was een heel avontuur die eerste keer, maar we hebben nu al zin in de volgende keren want….. bij MAM’s Kinderopvang zijn we dol op avonturen!

Wij feliciteren Norah Horstman, Milena Riphagen, Tara van den Enk, Lauran Beerends, Bobby Noort en Lars Maneschijn met het behalen van deze eerste ronde! Fantastisch!

Op naar de wekelijkse MAM’s zwemlessen voor een A &B diploma!

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact