Roeland de muziekman

DSC00428.JPG DSC00440.JPG DSC00455.JPG

Op de BSO Jachtlaan proberen we een zo breed mogelijk scala aan activiteiten aan te bieden waarin kinderen kunnen ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. Allerlei activiteiten op het gebied van sport, creativiteit en koken worden al veel aangeboden. Om ook de muzikale interesses van de kinderen te peilen zijn we op de BSO een pilot gestart.

Zo werd er een paar weken geleden tijdens de Voorleesdagen een Muzikale Voorleesvoorstelling gehouden door 2 oud leerkrachten. Dit was een groot succes.

Afgelopen dinsdag in de voorjaarsvakantie is één van deze leerkrachten, Roeland, weer gekomen met zijn accordeon en heeft hij met de kinderen allerlei klap, ritme en muziekspelletjes met hen gedaan. De kinderen waren enorm geboeid en deden vol enthousiasme mee aan de workshop. Zie hiervoor de foto’s in het fotoboek.

Samen met Roeland gaan de kinderen voor de Lentefair op 19 Maart een kleine Voorstelling voorbereiden en zal hij daarom de komende paar dinsdagen tijdens de BSO middag met de kinderen die dat leuk vinden gaan oefenen hiervoor.

Naderhand zullen we kijken hoe de kinderen dit hebben ervaren en of en hoe we eventueel een vervolg aan deze muzikale workshops kunnen geven.

We houden u op de hoogte!

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact