Samenwerkingsovereenkomst MAM’s Kinderopvang en Accres

 

accres samenwerkingVandaag is onze samenwerking met Accres definitief geworden! Beide partijen hebben een mooi document ondertekend voor deze prachtige samenwerking!

Veel ideeën hebben reeds vorm gekregen ; Zo bieden wij bij MAM’s zwemlessen voor diploma A & B aan, gaan we peuterzwemmen met de peuters en organiseren we stoere zwem-events zoals nu voor de tweede keer wegens daverend succes op zaterdag 12 april : MAM’s Supersoakerfeest!!

We zijn trots op deze sportieve samenwerking en er liggen nog een hoop nieuwe activiteiten op stapel! O.a. voor onze BSO kinderen en onze Sport en Avontuur lijn!

Binnenkort informeren wij u hierover.

Bij MAM’s Kinderopvang zien we graag dat kinderen buiten zijn. Kinderen willen ontdekken en ervaren in de natuur en uitgedaagd worden door het spelen van een spel of heerlijk bewegen binnen de kaders van sport. Wij zien buiten zijn, de natuur als gezonde speel en leeromgeving voor kinderen. Sport en bewegen zijn belangrijk ook binnen de kinderopvangopvang. Het geeft de kinderen een kader, het is een uitlaatklep voor kinderen die uit school komen, het zorgt voor een gezond lichaam en heldere geest, het benadrukt een aantal normen en waarden en stimuleert het leggen van sociale contacten. Sporten en bewegen  leveren een bijdrage aan het verbeteren van gevoel van eigenwaarde. Natuur en avontuur is spelen in een bos,/de natuur. Het betekent spelen in een groene omgeving met materialen uit de natuur. Met daarbij veel mogelijkheden om zelf dingen te veranderen aan de omgeving. Met losse materialen. Dit kunnen bijvoorbeeld takken, stenen, modder of dennenappels zijn. Kinderen krijgen de kans om avonturen te beleven, om zich te verwonderen over de bijzondere dieren in de natuur en om heerlijk te klimmen en te klauteren.

MAM’s Sport & Avontuur heeft de plek gevonden waar je dit als kind kunt beleven. Om ons Sport&Avontuur concept vorm te geven zijn we samen met Victoria Boys een samenwerking aan gegaan. Het sportcomplex van Victoria Boy’s biedt precies datgene wat Sport&Avontuur nodig heeft. Omhuld door bossen en frisse lucht zijn er prachtige  velden, zowel gras als kunstgrasvelden, waar sport en spel beoefend kan worden. In het omliggende bos kan de natuur ervaren worden. We zijn blij dat we zo’n waardevolle plek hebben kunnen vinden. We laten u graag kennis maken met deze prachtige plek. Maak gerust een afspraak en voel de vrijheid op deze locatie.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact