Start MAM’s Peuterkamer Canadalaan

Datum: Apeldoorn, 23 mei 2013

 

Betreft: MAM’s Peuterkamer

 

Beste ouder(s), verzorger(s),

Vanaf 1 juli 2013 start MAM’s Kinderopvang op de MAM’s vestiging aan de Canadalaan met een pilot voor de  “MAM’s Peuterkamer”. Deze peuterschool is er voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, op maandag, dinsdag en donderdagochtend. MAM’s biedt hier een afgestemde omgeving waarbij peuters zich binnen een rijke leeromgeving spelenderwijs en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Hierbij moet gedacht worden aan taalstimulering, maar ook aan bijvoorbeeld beweging, techniek of cultuur. Dit alles gebeurt niet alleen op onze locatie, maar ook daarbuiten. Het gaat erom dat kinderen dingen ontdekken en leren op een speelse manier.

PCBS Koningin Wilhelmina (KWS) heeft besloten om met MAM’s Kinderopvang een samenwerking aan te gaan, zo kunnen de peuters ook op de “grote” school gymmen en deelnemen aan maandvieringen. Om de aansluiting met de basisschool zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er MAM’s Momenten waarbij we in de kleuterklassen integreren en daar meespelen. Zo worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op groep 1 van de basisschool. De MAM’s specialist die de peuters hierin begeleidt is in het bezit van een PABO / HBO diploma.

Wilt u met uw peuter gebruik maken van onze Peuterkamer, klik dan op de volgende link: https://www.mamskinderopvang.nl/mams-canadalaan/inschrijven-canadalaan/
U komt dan bij ons inschrijfformulier, vult u deze zo volledig mogelijk in. U krijgt per omgaande een bevestiging van ontvangst, hierna zal een collega contact met u opnemen om met u af te spreken wanneer uw peuter kan instromen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • Gerdien de Kroon, unitleider van PCBS Koningin Wilhelmina.
    tel: 055-5212389 of door te mailen naar: gkroon@pcboapeldoorn.nl

We hopen u te mogen begroeten bij de MAM’s Peuterkamer!

 

Met hartelijke groet, mede namens MAM’s Kinderopvang Canadalaan,

 

Fred Niezink, directeur van PCBS Koningin Wilhelmina

 

 

 

 

 

Mariëlle Kuipers, directeur MAM’s Kinderopvang

 

 

 

Bijlage: flyer MAM’s Peuterkamer

 

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact