Start van het schooljaar: Feest!

Geslaagd startfeest van MAM’s Montessori. De kinderen konden lekkere cakejes versieren, springen op het springkussen, schilderen in hun eigen bouw en werden geschminkt. Ook was er een ontzettend gave vakantie foto tentoonstelling. Alle kinderen, ouder(s), opa’s, oma’s broers, zussen leerkrachten en specialisten van MAM’s hebben het weer tot een geslaagd startfeest gemaakt!


 

7 september hebben wij het openingsfeest gevierd bij MAM’s De Kring, om de start van het nieuwe schooljaar te IMG_7269vieren. Vanaf half 5 waren alle kinderen en ouders welkom en gingen ook de kinderen die die dag op de BSO waren lekker naar buiten. Daar konden ze op de stormbaan, een henna-tattoo laten zetten of een gaaf graffiti kunstwerk maken. Het weer was de hele dag al wisselvallig en het was dan ook spannend of we het droog gingen houden. Gelukkig hebben we maar twee korte buitjes gehad en maakte dit de kinderen niet uit, die vermaakten zich wel! Zo werd de stormbaan op die momenten gewoon een kruising tussen een buikschuifbaan en een stormbaan, wat een pret! Natuurlijk was er ook allemaal lekker eten waar heerlijk van gesmuld is. Ivo had weer gezorgd voor heerlijke couscous salade, lekkere broodjes kip en knakworst en de kinderen hadden lekkere fruitspiesjes gemaakt van zomerfruit. Het was erg gezellig en er was een leuke opkomst!

Dagelijks genieten we er van de leuke BSO dagen door te brengen met jullie kinderen, zo’n feestelijke start samen met alle ouders en kinderen is ons heel waardevol. Namens het hele team wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie komst, we hebben genoten!


Op donderdag 10 september stond de jaarlijkse BBQ weer op de agenda bij MAM’s Sport &Avontuur. Erg leuk IMG_3916om te horen dat er een aantal gezinnen waren die al aangaven er wederom zin in te hebben en er graag weer bij wilden zijn. En wat hadden we geluk met het weer. Simone is in de weer geweest met de grote sterke jongens van Sport&Avontuur om alles in gereedheid te maken en alles op de juiste plek te krijgen, daar waar Katja de ontzettende leuke gezonde spiesjes heeft gemaakt met onze eigen “kleine”MAM’s kinderen. Dankzij Ivo stonden er weer heerlijke gerechten op de tafels en konden we heerlijk gezellig met zijn allen de BBQ starten. We hebben genoten van elkaar, het lekkere eten en de gezamenlijke activiteiten. Hieronder kun je de foto’s bekijken en toch nog een beetje mee en nagenieten van de leuke middag.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact