De Stedendriekhoek- MAM’s supersoakerfeest in Aquacentrum Malkander

APELDOORN – Op zaterdag 12 april is er weer een MAM’s Supersoakerfeest in Aquacentrum Malkander. Ga jij het watergevecht aan? Haal de Supersoakers tevoorschijn. Aquacentrum Malkander vorzorgt dit spektakel voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Het spetterende feest is van 16.oo tot 19.00 uur.

A-119 (Large)

Op zaterdagmiddag kunnen de kinderen een Supersoaker watergevecht aangaan met iedereen in het zwembad. Het recreatiebad is omgetoverd tot een Supersoaker game area. Elk soort waterpistool groot of klein, is toegestaan. Dit jaar is de Reddingbrigade Apeldoorn ook weer van de partij voor een leuk én veiling Supersoakerfeest. Koop je ticket (malkander.nl) al vanaf €3,-. Dit voorverkooptarief is geldig tot en met 5 april. Meer informatie? Kijk op malkander.nl. het Supersoakerfeest wordt samen met MAM’s Kinderopvang georganiseerd. MAM’s biedt, vanuit jarenlange ervaring, professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 maanden tot 13 jaar. De kinderopvang wordt gerealiseerd in een huislijke kinderdagverblijf en een uitdagende buitenschoolse opvang. MAM’s realiseert een doorlopen ontwikkelingslijn vanaf 3 maanden tot 13 jaar. Andere partners van het MAM’s Supersoakerfeest zijn: Glowgolf, Blinq Carwash en de Reddingsbrigade Apeldoorn.

 

Blijf op de hoogte van de activiteiten en evenementen van Aquacentrum Malkander via Facebook (facebook.com/zwemmenbijaccres) en via Twitter (@zwembijaccres)

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact