Tentoonstelling bij Mandala geopend samen met BSO Jachtlaan

Op donderdag 16 mei jl. was het dan zover. De tentoonstelling bij Mandala werd geopend. Schilderijen gemaakt door kinderen van MAM’s Jachtlaan en bewoners van Mandala wordt hier tentoongesteld. Twee oudere dames in een rolstoel hielden het lint vast en twee BSO kinderen knipten het lint door. De meeste ouderen waren op dat moment bezig met een bridgemiddag, maar konden het niet laten om toch even een kijkje te nemen.

De kinderen zijn een aantal weken bezig geweest met het maken van de schilderijen. Het thema van de tentoonstelling is  ‘Het voorjaar zit in de lucht’. Bij het zien van de schilderijen zult u vast en zeker het voorjaarsgevoel ervaren. In de voorjaarsvakantie zijn een aantal kinderen met juf Riët naar Mandala geweest om samen met wat ouderen een aantal schilderijen te maken. Daarnaast hebben de kinderen van MAM’s, zowel van het Kinderdagverblijf als de BSO een heel aantal prachtige schilderijen gemaakt.

Initiatiefneemster van deze tentoonstelling is onze MAM’s Specialist Riët IJsendoorn. Zij heeft samen met de activiteitenbegeleidster van Mandala deze tentoonstelling in gang gezet.

De schilderijen zijn tot 12 juli te bewonderen bij Mandala.

De foto’s van deze opening kunt u vinden op onze website.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact