Thema Samenwerken Sport & Avontuur

De week voor de voorjaarsvakantie stond bij Sport & Avontuur in het teken van “Samenwerken en respect voor elkaar”.

De laatste tijd waren er een paar akkefietjes tussen een aantal kinderen voorgevallen bij Sport & Avontuur. Dit was voor ons aanleiding om (sport) activiteiten in te zetten, waarbij de kinderen samen moeten werken, elkaar moeten vertrouwen en coachen.

We zijn de week begonnen met een groepsgesprek. Samenwerken en pestgedrag waren hier de onderwerpen van gesprek. Verder hebben we ook over ongewenst pestgedrag gesproken en heeft iedereen zijn of haar mening hierover gegeven. Uiteindelijk hebben ze gezamenlijk alle kernwoorden op een flap-over geschreven.

Naast alle leuke samenwerkingsspellen kwam er op de donderdag een personal trainer om samen met de kinderen spelen te doen die in het teken stonden van  samenwerken en respect voor elkaar hebben.  De attributen die hiervoor gebruikt werden vonden de kinderen spectaculair!

Vooral voor de grotere jongens was het echt een groot avontuur! De spierballen hadden ze wel nodig om de grote tractorbanden om te rollen.

Het was een super geslaagde week! Ook de komende tijd zullen we steeds aandacht blijven besteden aan het thema “Samenwerken en respect voor elkaar”.

Deze week staat hockey op het programma waar we o.a. een clinic krijgen bij hockeyvereniging Ares!

Er is een heel leuk filmpje gemaakt van deze week! Neem gerust een kijkje!

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact