Toneelproject uitvoering MAM’s De Kring

4 weken geleden begon onze reis! Juf Riët kwam langs met een koffer!

Het uitgangspunt was een koffer met kleding en attributen. Nadat iedereen gekozen had welke kleding er gedragen zou worden werd het verhaal bedacht. Het was spannend, soms een beetje druk en chaotisch maar bovenal heel leuk!

Het verhaal heet: Naar Superland (bedacht door de kinderen)

Mevrouw Kwebbel wilde thee drinken bij Maxima maar die was helemaal de afspraak vergeten! Met Alexander in China!! Helemaal voor niks met de trein naar Den Haag! Dan gaat Mevrouw Kwebbel maar de krant lezen, want daar had ze nog geen tijd voor gehad.

in de krant staat dat de burgemeester een oproep doet aan alle superhelden om de Griezelman te vangen. Niemand durft nog over straat in Superland!

Mevrouw Kwebbel belt Super Indianen Batman en die gaat met de trein naar Superland. Hij neemt Snoezie gezellig mee! Zij gaat een muzikale show verzorgen omdat ze in Superland voor haar niet bang hoeven te zijn.

Griezelman komt op en vind het jammer dat iedereen zo bang is, want hij is helemaal niet eng. Hij gaat zich verstoppen!!

Super Indianen Batman en Snoezie gaan zoeken en vinden de Griezelman, die is dus niet eng. Hij heeft helemaal geen vrienden en Super Indianen Batman wil wel vrienden met hem worden. Hij gaat briefjes rondstrooien in Superland, zodat iedereen weet dat Griezelman niet eng is.

Griezelman mag mee terug naar het land van Super Indianen Batman en Snoezie.

De machinist schikt maar Griezelman mag toch mee in de trein.

In Apeldoorn gaan ze Mevrouw Kwebbel vertellen dat ze vrienden zijn geworden met Griezelman. Dat is wel een feestje waard!

Omdat Snoezie helemaal geen voorstelling gegeven heeft in Superland, gaat ze dat alsnog doen in Apeldoorn. Ze zingt de sterren van de hemel met het liedje: my little pony!!!

Dan is er voor alle kinderen wat lekkers. Verzorgd door de BSO MAM’s De Kring.

Alle foto’s van de gezellige middag!

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact