Tussenstand MAM’s thermometer Serious Request

MAM’s Kinderopvang en Serious Request

MAM’s Kinderopvang steunt dit jaar de actie van Serious Request, waarbij hulpverleners van het Rode Kruis ouders en kinderen proberen te herenigen, die elkaar zijn kwijtgeraakt door een ramp of een conflict.

Daarom houden wij op al onze locaties verschillende acties om zoveel mogelijk geld op te halen. Tijdens onze Midzomerfeesten zijn er verschillende dingen verkocht en georganiseerd; zelfgemaakte koekjes en bonbons, portretfoto’s, zelf versierde snoeppotjes, geschilderde stenen, zelf gemaakte sleutelhangers, de poppendokter die langs komt en nog veel meer!

In de komende periode organiseert MAM’s Kinderopvang nog meer evenementen t.b.v. Serious Request, zoals:

 

Sponsorloop
Op donderdag 26 oktober willen we met alle BSO kinderen van de MAM’s locaties een sponsorloop houden. De bedoeling hiervan is om met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen! De kinderen rennen een vastgesteld rondje en kunnen van tevoren met een formulier sponsorgeld ophalen. We zullen aan het eind een grote cheque presenteren met het opgehaalde bedrag van deze dag.

Sint Shoppen
Op zaterdag 25 november openen wij van 13.00 uur -17.00 uur de deuren aan MAM’s Canadalaan, zodat ouders rustig hun inkopen voor 5 december kunnen doen. Alle MAM’s kinderen kunnen dan heerlijk komen spelen, knutselen en koken, terwijl hun ouders inkopen doen.

Wij vragen hiervoor een bedrage van  €12,50 per kind. Een broertje of zusje mag dan mee voor €7,50.

Uiteraard gaan alle opbrengsten naar Serious Request. Hou deze datum vast vrij in je agenda!

Inschrijven kan op uw eigen MAM’s locatie!

 

Kerstbuffet
In week 50 (11-15 december) willen we bij alle MAM’s BSO locaties een kerstbuffet organiseren voor de ouders. We vragen per persoon een bijdrage van €5,00. Hiervoor kunnen ouders, grootouders, oppas of buurman/buurvrouw tussen 17.00 uur en 18.15 uur verschillende lekkere hapjes komen eten, bereid door hun kind/kinderen. Er wordt een echt kerstmenu opgesteld en de kinderen zullen ouders ‘bedienen’ in mooie restaurantkleren. Elke locatie kiest zelf een dag voor het kerstbuffet, zolang het maar in week 50 plaatsvindt. Op het menu? Pizza kerstsokken, bladerdeeg sterren, komkommer kerstbomen of kies maar uit; er is voor ieder wat wils.

 

Alle ouders van de betrokken MAM’s Kinderopvang locaties ontvangen ter zijner tijd meer informatie over de verschillende evenementen. Daarnaast houden wij u uiteraard op de hoogte via onze website www.mamskinderopvang.nl

 

Mam's Kinderopvang © 2017 | Disclaimer | Contact
by Max