Uitnodiging MAM’s Canadalaan peuterinstuif op dinsdag 10 september

hier

Met ingang van 1 juli 2013 is MAM’s Kinderopvang Canadalaan gestart met ” De Peuterkamer “. Deze peuterschool is er voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. MAM’s Kinderopvang biedt hier een afgestemde omgeving waarbij peuters zich binnen een rijke leeromgeving spelenderwijs en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. De peuterkamer is geopend op de maandag, dinsdag en donderdagochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur. De woensdag en de vrijdagochtend zijn op aanvraag.

Om kennis met onze peuterkamer te maken organiseren wij een speciale ‘Peuterinstuif’!
Graag nodigen wij op : dinsdag 10 september alle peuters van 2 tot 4 jaar van harte uit om samen met hun ouders een kijkje te nemen en ervaringen op te doen binnen onze Peuterkamer!

Om 8.45 uur begint de inloop van de peuterinstuif, om 9.00 uur gaan wij van start. De peuters kunnen gaan spelen en ontdekken, speciaal voor deze ochtend is er een aangepast peuterprogramma gemaakt.
Ouders krijgen onder het genot van een kopje koffie/ thee een uitgebreide rondleiding en verkrijgen verdere informatie over de Peuterkamer. Daarna kunnen alle ouders samen met hun kind ” de kring ” bijwonen. Na deze introductie kunnen ouders hun peuters weer meenemen of ze aan het einde van de ochtend tussen 11.30 en 11.45 uur weer ophalen.

Wilt u met uw peuter gebruik maken van deze instuifochtend, dan kunt u zich opgeven door te mailen aan; mariel@mamskinderopvang.nl. Wilt u hierin de naam van uw kind, de leeftijd en met hoeveel personen u komt aangeven? Eveneens ontvangen wij ook een telefoonnummer. U krijgt per omgaande een bevestiging van ontvangst, zodat de aanmelding definitief is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
– Mariel Potkamp , MAM’s Kinderopvang Canadalaan
tel: 055-5225085 of mail naar: mariel@mamskinderopvang.nl

We hopen u te mogen begroeten bij de MAM’s Peuterkamer !

Met hartelijke groet, mede namens MAM’s Kinderopvang Canadalaan ,
Mariel Potkamp, MAM’s Expert Canadalaan

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact