Unieke samenwerking Accres en MAM’s Kinderopvang

Wat houdt onze samenwerking in:

Zwemlessen

Dit schooljaar, 2013/2014, is het mogelijk om zwemlessen te volgen tijdens  onze BSO tijden.
Het betreft een snelcursus , in 6 maanden haalt het kind zijn/haar A /B diploma onder begeleiding van een gediplomeerde zweminstructeur van Accres en ondersteuning va  een MAM’s Specialist.

Mocht u interesse hebben neemt u dan contact op met  info@mamskinderopvang.nl, of bellen met MAM’s Kinderopvang aan de Jachtlaan: 055-3550688.Bij voldoende aanmeldingen wordt er na de herfstvakantie, week 44, gestart met de zwemlessen. Vol is vol!!!

Klik hier voor de flyer voorachterkant.

Peuterzwemmen

Peuterzwemmen- watervrij maken van kinderen. Tijdens de peuterkamer zal MAM’s 4x per jaar peuterzwemmen aanbieden. Onder begeleiding van MAM’s en een Accres zweminstructeur worden de peuters spelenderwijs watervrij gemaakt. Wij bieden ook de mogelijkheid om samen met uw kind(eren) van de peuterkamer op vrijdagochtend tegen gereduceerd tarief het watervrij zijn te stimuleren.

 

Super Soakerfeest

De aftrap van onze samenwerking  met  Accres hebben we feestelijk gevierd, in aquacentrum Malkander met een  “Super Soaker feest ” op zaterdag 26 oktober 2013 en het was een groot succes! Zaterdag 12 april 2014 was de 2e editie van ons MAM’s supersoakerfeest in zwembad Malkander. Lees hier een verslag van deze geslaagde middag.

 

Voor meer informatie:
MAM’s Kinderopvang Jachtlaan
tel: 055-3550688
E-mail: info@mamskinderopvang.nl

 

Wij gaan voor een prachtige samenwerking!
AccresMAM's Kinderopvang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact