Verslag BSO De Kring Uitstapje  “Bollo de Beer”

Op dinsdag 29 april (vakantie) zouden we een uitstapje maken naar de Hoge Veluwe. Helaas kon dat niet doorgaan in verband met het slechte weer. We zijn toen naar “Bollo de Beer” geweest en dat was een erg leuke vervanging!

Toen we aankwamen was het heel druk en in het begin moesten we even wennen aan zoveel kinderen, geluiden en speeltoestellen. We hebben goede afspraken gemaakt en wat ging dat goed! Na een kwartiertje zag juf Anneke jullie bijna niet meer terug. De ballenbak en de bouwblokken waren favoriet. Maar ook het klimhuis en een hele hoge glijbaan waren fantastisch. Om twaalf uur gingen we lunchen met meegebracht brood en iedereen had honger en dorst gekregen. Tussendoor kregen we ook nog lekkere hapjes en drinken. Iedereen heeft zich prima vermaakt. Hoewel sommige kinderen toch al wel moe werden tegen twee uur, wilden de meesten toch graag wachten op “Bollo de Beer”. Die zou om drie uur komen!

Wat een feest was het. We mochten meedansen, meezingen en op het laatst mochten we Bollo een high five en een knuffel geven! Een paar kinderen vonden Bollo toch wel heel groot en bleven liever een beetje aan de zijkant kijken. Moe maar voldaan zijn we naar huis gegaan. Het was een hele gezellige dag!

Klik hier voor de foto’s.

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact