Knus en avontuurlijk in Apeldoorn West

Berg en Bos

Onze vestiging MAM’s Berg en Bos bestaat uit een BSO en is gevestigd in de prachtige Berg en Bosschool in het hart van Apeldoorn-West. Hier draait alles om ruimte: ruimte om te spelen, te leren en te groeien. Onze knusse ruimtes zijn ingericht met een huiselijk tintje, waardoor uw kind zich meteen thuis voelt. De warme ambiance straalt vrolijkheid en enthousiasme uit, en er wordt volop gelachen, gespeeld en geknutseld. Deze vestiging heeft een uitdagende buitenspeelplaats waar kinderen volop kunnen ontdekken en plezier kunnen beleven. Hier dagen we ze uit om hun eigen talenten te ontdekken tijdens leuke activiteiten. Bij MAM’s Berg en Bos staat het plezier van uw kind voorop. Onze enthousiaste collega’s begeleiden hen met een glimlach bij het ontdekken van nieuwe avonturen en het ontwikkelen van hun eigen unieke vaardigheden.

Mamskinderopvang-boomhut
boy teen potter clay bowl working in pottery workshop traditional arts
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-3
Mam's Kinderopvang Home 7

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

U kent het wel hé? Zelf doen! Het is één van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet gek, want elk kind heeft van nature de neiging om te ontdekken, te spelen en te leren. Weet u het nog, die twinkeling in de ogen toen uw kind voor het eerst zelf een torretje ontdekte? Of die trots van uw zoon of dochter als het voor het eerst zijn eigen jas aan doet of zijn eigen brood smeert? Bij MAM’s genieten we volop van deze dingen. We doen er alles aan om dit ‘zelf doen’ te stimuleren en de kinderen een prikkelende en voorbereide omgeving te bieden. We bewegen mee met de ideeën en initiatieven van kinderen en inspireren ze om verder te onderzoeken en ontdekken. Zo begint het avontuur bij MAM’s, er is een wereld te ontdekken.

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Fiona
Woodrow

MAM’s Junior Expert
Berg en Bos

Unknown

MAM’s Kinderopvang

Berg en Bos

Soerenseweg 105, Apeldoorn
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 000000000