rust en sfeer in hartje Apeldoorn

Canadalaan

Als er een plek is waar een kind zich geborgen voelt, is het MAM’s Kinderopvang aan de Canadalaan. De knusse, huiselijk ingerichte huiskamers stralen rust uit en er heerst een warme sfeer. Er wordt gelachen, geknuffeld, gespeeld en geslapen. Maar bovenal is er oprechte aandacht voor de kinderen.

Hier werken gedreven, liefdevolle en bekwame MAM’s Specialisten die duidelijk gericht zijn op de groei van het kind. Dat begint al in de babyloft, waar de babyspecialisten de kinderen begeleiden en coachen in de ontwikkeling die in het begin van hun leven plaatsvindt. De kinderen worden uitgedaagd, krijgen alle ruimte om te leren rollen, tijgeren of kruipen en worden gestimuleerd.

We nemen alle tijd om uw baby te voeden. Hiervoor creëren we een rustige plek waarin we in alle rust een flesje geven, fruit eten, of samen aan tafel een boterham eten.

Voor de jongste kinderen zijn er Leanderwiegen beschikbaar. Deze wiegen hangen aan het plafond, en wiegen hierdoor zachtjes heen en weer. Een heerlijke manier voor jonge kinderen om rustig in slaap te vallen of tot rust te komen.

Mam's Kinderopvang Canadalaan 2
Mam's Kinderopvang Canadalaan 3
Mam's Kinderopvang Canadalaan 4
Mam's Kinderopvang Canadalaan 5
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-4

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

Als uw zoon of dochter 2,5 jaar is, is het groot genoeg om over te stappen naar de peuters. Bij de peuters leert uw kind steeds meer zelfstandig worden. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken.

Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

Mam's Kinderopvang Canadalaan 7
Mam's Kinderopvang Canadalaan 8

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

Herinnert u zich die fase nog? 'Zelf doen!' is een van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet verwonderlijk, want kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken, te spelen en te leren. Herinnert u zich die glinstering in hun ogen toen ze voor het eerst een kevertje ontdekten? Of de trots van uw zoon of dochter toen ze voor het eerst hun eigen jas aantrokken of hun eigen boterham smeerden?

Bij MAM’s genieten we volop van deze momenten. We koesteren de drang naar 'zelf doen' en stimuleren het actief. We bieden een stimulerende en voorbereide omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om hun ideeën en initiatieven te verkennen en te ontwikkelen. Bij MAM’s begint het avontuur, en er valt een hele wereld te ontdekken!

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Amanda
Olivier

MAM’s Expert Canadalaan

amanda

MAM’s Kinderopvang

Canadalaan

Canadalaan 11, Apeldoorn
LRK nummer Kinderdagverblijf: 153386873
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 295845843

Feline
Berenschot

MAM’s Junior Expert Canadalaan

Feline