‘natuurlijk’ spelen in Apeldoorn Zuidbroek

De Diamant

MAM’s De Diamant is gevestigd in PCBO basisschool De Diamant Het Rooster, waarin we een eigen vleugel hebben voor onze kinderopvang. Samen met de basisschool hebben we een nauwe samenwerking. MAM’s De Diamant is verdeeld in drie ‘huiskamers’, waarin huiselijkheid en gezelligheid voorop staan. Een gezellige keuken vormt het middelpunt van de ruimtes. Er wordt gelachen, geknuffeld, gespeeld en geslapen. Maar bovenal is er oprechte aandacht voor de kinderen.

Cute,Little,Girl,Having,Fun,On,A,Playground,Outdoors,In
MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
Mam's Kinderopvang Werken bij 4
Mam's-kinderopvang-De-Diamant-5

Baby- en dreumesopvang

Wanneer u de baby- dreumesgroep op loopt, valt de rust op die er heerst. Maar een prikkelarme, ruime omgeving, met goed voorbereid spel, waar de baby’s zich in alle rust kunnen ontwikkelen.

We maken het de baby gemakkelijker om te bewegen op een stevige ondergrond. Hierdoor voelt de baby zich zekerder en kan zijn bewegingen voelen. Leidsters zitten op de grond, tussen de kinderen in, terwijl ze hen stimuleren in hun spel.

Peuteropvang

De huiskamer van de peuters is ruim en overzichtelijk. Hier spelen de peuters hun eigen gekozen spel, terwijl de specialisten hen coachen en stimuleren waar ze kunnen. “Zelf doen” vormt hier de rode draad in alle activiteiten.

Zo worden de kinderen al op jonge leeftijd gestimuleerd zelfstandig te worden, leren zelf hun brood smeren, hun jas aan te doen, naar het toilet te gaan en uit een glas te drinken.

Mam's-kinderopvang-De-Diamant-2
Mam's-kinderopvang-Epe-6

Mini College

Naast de focus op ruimte voor ontwikkeling biedt het Mini College uw kind de mogelijkheid om op een rustige manier kennis te laten maken met school. De kinderen op het Mini College sluiten vanaf 3 jaar aan bij de vrij spel momenten en het buitenspelen.

Ook bij de gymlessen, onderleiding van een vakdocent, sluiten ze aan. Zo raken zij bekend met de school, het dagritme, de leerkrachten en de manier van werken. Dit om de overgang naar de basisschool zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Children,Training,Their,Movement,Skills,In,The,Park

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

Herinnert u zich die fase nog? 'Zelf doen!' is een van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet verwonderlijk, want kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken, te spelen en te leren. Herinnert u zich die glinstering in hun ogen toen ze voor het eerst een kevertje ontdekten? Of de trots van uw zoon of dochter toen ze voor het eerst hun eigen jas aantrokken of hun eigen boterham smeerden?

Bij MAM’s genieten we volop van deze momenten. We koesteren de drang naar 'zelf doen' en stimuleren het actief. We bieden een stimulerende en voorbereide omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om hun ideeën en initiatieven te verkennen en te ontwikkelen. Bij MAM’s begint het avontuur, en er valt een hele wereld te ontdekken!

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Yvonne
Kwakkel

MAM’s Expert De Diamant

Yvonne-low

MAM’s Kinderopvang

De Diamant

Laan v.d. Leeuw 299, Apeldoorn
LRK nummer Kinderdagverblijf: 137619650
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 292522563