‘natuurlijk’ spelen in Apeldoorn Zuidbroek

De Diamant

MAM’s De Diamant is gevestigd in PCBO basisschool De Diamant Het Rooster, waarin we een eigen vleugel hebben voor onze kinderopvang. Samen met de basisschool hebben we een nauwe samenwerking. MAM’s De Diamant is verdeeld in drie ‘huiskamers’, waarin huiselijkheid en gezelligheid voorop staan. Een gezellige keuken vormt het middelpunt van de ruimtes. Er wordt gelachen, geknuffeld, gespeeld en geslapen. Maar bovenal is er oprechte aandacht voor de kinderen.

Cute,Little,Girl,Having,Fun,On,A,Playground,Outdoors,In
MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
Mam's Kinderopvang Werken bij 4
Mam's-kinderopvang-De-Diamant-5

Baby- en dreumesopvang

Wanneer u de baby- dreumesgroep op loopt, valt de rust op die er heerst. Maar een prikkelarme, ruime omgeving, met goed voorbereid spel, waar de baby’s zich in alle rust kunnen ontwikkelen.

We maken het de baby gemakkelijker om te bewegen op een stevige ondergrond. Hierdoor voelt de baby zich zekerder en kan zijn bewegingen voelen. Leidsters zitten op de grond, tussen de kinderen in, terwijl ze hen stimuleren in hun spel.

Peuteropvang

De huiskamer van de peuters is ruim en overzichtelijk. Hier spelen de peuters hun eigen gekozen spel, terwijl de specialisten hen coachen en stimuleren waar ze kunnen. “Zelf doen” vormt hier de rode draad in alle activiteiten.

Zo worden de kinderen al op jonge leeftijd gestimuleerd zelfstandig te worden, leren zelf hun brood smeren, hun jas aan te doen, naar het toilet te gaan en uit een glas te drinken.

Mam's-kinderopvang-De-Diamant-2
Mam's-kinderopvang-Epe-6

Mini College

Naast de focus op ruimte voor ontwikkeling biedt het Mini College uw kind de mogelijkheid om op een rustige manier kennis te laten maken met school. De kinderen op het Mini College sluiten vanaf 3 jaar aan bij de vrij spel momenten en het buitenspelen.

Ook bij de gymlessen, onderleiding van een vakdocent, sluiten ze aan. Zo raken zij bekend met de school, het dagritme, de leerkrachten en de manier van werken. Dit om de overgang naar de basisschool zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Children,Training,Their,Movement,Skills,In,The,Park

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

U kent het wel hé? Zelf doen! Het is één van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet gek, want elk kind heeft van nature de neiging om te ontdekken, te spelen en te leren. Weet u het nog, die twinkeling in de ogen toen uw kind voor het eerst zelf een torretje ontdekte? Of die trots van uw zoon of dochter als het voor het eerst zijn eigen jas aan doet of zijn eigen brood smeert? Bij MAM’s genieten we volop van deze dingen. We doen er alles aan om dit ‘zelf doen’ te stimuleren en de kinderen een prikkelende en voorbereide omgeving te bieden. We bewegen mee met de ideeën en initiatieven van kinderen en inspireren ze om verder te onderzoeken en ontdekken. Zo begint het avontuur bij MAM’s, er is een wereld te ontdekken.

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Yvonne
Kwakkel

MAM’s Expert De Diamant

Yvonne-low

MAM’s Kinderopvang

De Diamant

Laan v.d. Leeuw 299, Apeldoorn
LRK nummer Kinderdagverblijf: 137619650
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 292522563