speelruimte in Apeldoorn De Maten

De Kring

MAM’s Kinderopvang De Kring werkt nauw samen met PCBO basisschool de Kring.  Onze BSO is gevestigd in de school en op steenworp afstand staat ons kinderdagverblijf. Onze BSO en kinderdagverblijf vormen een doorgaande lijn met basisschool De Kring.

Bij MAM’s werken gedreven, liefdevolle en bekwame MAM’s Specialisten die duidelijk gericht zijn op de groei van het kind. Ze begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling. De kinderen worden uitgedaagd, krijgen alle ruimte om te leren.

De knusse, huiselijk ingerichte huiskamers in ons kinderdagverblijf stralen rust uit. Er wordt gelachen, geknuffeld, gespeeld en geslapen. Maar bovenal zal er oprechte aandacht voor de kinderen zijn.

Na schooltijd drinken de BSO kinderen gezellig wat met elkaar, om vervolgens te kiezen voor een eigen activiteit. De specialisten coachen en stimuleren hen waar ze kunnen, en proberen hen een zo breed mogelijk aanbod van activiteiten te bieden, zodat er voor iedereen wat passends te doen is.

Mam's-kinderopvang-De-Kring-slider-2
dekring-baby
Jongentje-fiets-dekring
babygroep-dekring

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

Als uw zoon of dochter 2 jaar is, is het groot genoeg om over te stappen naar de peutergroep. Hier leert uw kind steeds meer zelfstandigheid. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken.

Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

Peutergroep-dekring
Mam's-kinderopvang-De-Kring-2

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

U kent het wel hé? Zelf doen! Het is één van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet gek, want elk kind heeft van nature de neiging om te ontdekken, te spelen en te leren. Weet u het nog, die twinkeling in de ogen toen uw kind voor het eerst zelf een torretje ontdekte? Of die trots van uw zoon of dochter als het voor het eerst zijn eigen jas aan doet of zijn eigen brood smeert? Bij MAM’s genieten we volop van deze dingen. We doen er alles aan om dit ‘zelf doen’ te stimuleren en de kinderen een prikkelende en voorbereide omgeving te bieden. We bewegen mee met de ideeën en initiatieven van kinderen en inspireren ze om verder te onderzoeken en ontdekken. Zo begint het avontuur bij MAM’s, er is een wereld te ontdekken.

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Emmy
van Osch

MAM’s Expert De Kring

Emmy-van-osch

MAM’s Kinderopvang

De Kring

Kooikersplaats 33, Apeldoorn (KDV)
Voldersdreef 304, Apeldoorn (BSO)
LRK nummer Kinderdagverblijf: 126169081
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 221093357

Charon
Regter

MAM’s Junior Expert De Kring

Charon Regter