speelruimte in Apeldoorn De Maten

De Kring in De Maten

Bij MAM’s Kinderopvang De Kring creëren we een warme en liefdevolle omgeving waar uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Wij werken nauw samen met PCBO basisschool De Kring, waar onze BSO is gevestigd, en ons kinderdagverblijf bevindt zich op een steenworp afstand. Samen vormen we een veilige en vertrouwde plek voor uw kind.

Onze gedreven, liefdevolle en bekwame MAM’s Specialisten zetten zich dagelijks in voor de groei en ontwikkeling van uw kind. Met aandacht en zorg begeleiden zij de kinderen, dagen hen uit en bieden volop ruimte om te leren en te ontdekken.

Ons kinderdagverblijf is ingericht met knusse, huiselijke huiskamers die rust en warmte uitstralen. Hier wordt gelachen, geknuffeld, gespeeld en geslapen, maar bovenal geven wij uw kind de oprechte aandacht die het verdient.

Na schooltijd komen de BSO-kinderen samen om gezellig iets te drinken, waarna ze kunnen kiezen uit een breed scala aan activiteiten. Onze specialisten coachen en stimuleren de kinderen, zodat er altijd iets leuks en passends te doen is voor iedereen.

Bij MAM’s Kinderopvang De Kring zorgen we voor een tweede thuis waar uw kind zich veilig, geliefd en vrij voelt om te groeien. Kom langs en ervaar de warme, huiselijke sfeer zelf!

Mam's-kinderopvang-De-Kring-slider-2
dekring-baby
Jongentje-fiets-dekring
babygroep-dekring

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

Als uw zoon of dochter 2 jaar is, is het groot genoeg om over te stappen naar de peutergroep. Hier leert uw kind steeds meer zelfstandigheid. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken.

Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

Peutergroep-dekring
Mam's-kinderopvang-De-Kring-2

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

Herinnert u zich die fase nog? 'Zelf doen!' is een van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet verwonderlijk, want kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken, te spelen en te leren. Herinnert u zich die glinstering in hun ogen toen ze voor het eerst een kevertje ontdekten? Of de trots van uw zoon of dochter toen ze voor het eerst hun eigen jas aantrokken of hun eigen boterham smeerden?

Bij MAM’s genieten we volop van deze momenten. We koesteren de drang naar 'zelf doen' en stimuleren het actief. We bieden een stimulerende en voorbereide omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om hun ideeën en initiatieven te verkennen en te ontwikkelen. Bij MAM’s begint het avontuur, en er valt een hele wereld te ontdekken!

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Emmy
van Osch

MAM’s Expert De Kring

Emmy-van-osch

MAM’s Kinderopvang

De Kring in De Maten

Kooikersplaats 33, Apeldoorn (KDV)
Voldersdreef 304, Apeldoorn (BSO)
LRK nummer Kinderdagverblijf: 126169081
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 221093357

Charon
Regter

MAM’s Junior Expert De Kring

Charon Regter