speelruimte in Apeldoorn De Maten

De Kring

In PCBO basisschool De Kring, is MAM’s Kinderopvang De Kring gevestigd. Niet voor niks is er voor deze vestiging in de school gekozen. Deze plek biedt namelijk de ideale mogelijkheid kinderen binnen een veilige en vertrouwde omgeving op te vangen in de BSO en VSO.

De huiskamers zijn ruim en overzichtelijk. Na schooltijd drinken de kinderen hier gezellig wat met elkaar, om vervolgens te kiezen voor een eigen activiteit. De specialisten coachen en stimuleren hen waar ze kunnen, en proberen hen een zo breed mogelijk aanbod van activiteiten te bieden, zodat er voor iedereen wat passends te doen is.

De sfeer op de buitenschoolse opvang is kleinschalig en huiselijk. Zowel De Kring als MAM’s Kinderopvang hanteren dezelfde visie. Tijdens de activiteiten laten we de kinderen hun eigen talenten ontdekken en stimuleren we hen om op het juiste moment eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Mam's-kinderopvang-De-Kring-2
mams-koken
Mam's-kinderopvang-De-Kring-4
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-6

Baby- en dreumesopvang

(Start baby- en dreumesopvang 28 maart 2022)
Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

(Start peuteropvang 28 maart 2022)
Als uw zoon of dochter 2 jaar is, is het groot genoeg om over te stappen naar de peutergroep. Hier leert uw kind steeds meer zelfstandigheid. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken.

Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-7
Mam's-kinderopvang-De-Kring-5

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

U kent het wel hé? Zelf doen! Het is één van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet gek, want elk kind heeft van nature de neiging om te ontdekken, te spelen en te leren. Weet u het nog, die twinkeling in de ogen toen uw kind voor het eerst zelf een torretje ontdekte? Of die trots van uw zoon of dochter als het voor het eerst zijn eigen jas aan doet of zijn eigen brood smeert? Bij MAM’s genieten we volop van deze dingen. We doen er alles aan om dit ‘zelf doen’ te stimuleren en de kinderen een prikkelende en voorbereide omgeving te bieden. We bewegen mee met de ideeën en initiatieven van kinderen en inspireren ze om verder te onderzoeken en ontdekken. Zo begint het avontuur bij MAM’s, er is een wereld te ontdekken.

Ontdek

Mam's Kinderopvang Home 9

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Margo
Berends- Weultjes

MAM’s Expert De Kring

Mams-kinderopvang-Margo-Berends-Weultjes

MAM’s Kinderopvang

De Kring

Voldersdreef 304, Apeldoorn
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 221093357