veel speelruimte in Apeldoorn De Maten

Kinderopvang De Kring, in De Maten

Stap binnen in de warmte en geborgenheid van MAM’s De Kring, gelegen in het hart van De Maten. Dit is meer dan zomaar een kinderopvang en BSO; het is een thuis weg van huis waar uw kind zich geliefd voelt. Bij MAM’s De Kring staat de liefdevolle zorg voor uw kind centraal, omgeven door een veilige en huiselijke omgeving die een tweede thuis biedt.

Op een steenworp afstand van PCBO basisschool De Kring, zorgen wij voor een vlotte overgang van kinderdagverblijf naar school. Hier kunnen kinderen moeiteloos tussen leren en spelen bewegen, vrij en spelenderwijs. Onze toegewijde MAM’s Specialisten zetten zich vol passie in voor de groei en ontwikkeling van uw kind, hen begeleidend op hun avontuur naar zelfstandigheid en groei.

De kinderen worden omringd door een warme en rustgevende sfeer in onze gezellig ingerichte huiskamers. Bij ons vindt u niet alleen een veilige haven, maar ook een prachtige buitenruimte die grenst aan de groepen. Buitenspelen vinden wij ontzettend belangrijk en daarom hebben we gezorgd voor een stimulerende buitenomgeving waarin kinderen volop kunnen ontdekken en spelen.

Voor de BSO kinderen is er een knusse huiskamer op PCBO basisschool De Kring, waar spel en ontspanning na een drukke schooldag centraal staan. Met zorgvuldig ingerichte speelhoeken en ruime mogelijkheden, bieden we een warme en gestructureerde omgeving.

Onze vestiging beschikt over een elektrische bus waarmee we regelmatig leuke uitstapjes maken.

Bent u nieuwsgierig naar wat MAM’s De Kring voor u en uw kind kan betekenen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding of laat ons u terugbellen wanneer u meer informatie wenst. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen.

Peutergroep-dekring
buitenspelen-dekring-meisje
kring-buiten
babygroep-dekring

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

Als uw zoon of dochter 2 jaar is, is het groot genoeg om over te stappen naar de peutergroep. Hier leert uw kind steeds meer zelfstandigheid. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken.

Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

Peutergroep-dekring
Mam's-kinderopvang-De-Kring-2

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

U kent het wel hé? Zelf doen! Het is één van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet gek, want elk kind heeft van nature de neiging om te ontdekken, te spelen en te leren. Weet u het nog, die twinkeling in de ogen toen uw kind voor het eerst zelf een torretje ontdekte? Of die trots van uw zoon of dochter als het voor het eerst zijn eigen jas aan doet of zijn eigen brood smeert? Bij MAM’s genieten we volop van deze dingen. We doen er alles aan om dit ‘zelf doen’ te stimuleren en de kinderen een prikkelende en voorbereide omgeving te bieden. We bewegen mee met de ideeën en initiatieven van kinderen en inspireren ze om verder te onderzoeken en ontdekken. Zo begint het avontuur bij MAM’s, er is een wereld te ontdekken.

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Emmy
van Osch

MAM’s Expert De Kring

Emmy-van-osch

MAM’s Kinderopvang

De Maten

Kooikersplaats 33, Apeldoorn (KDV)
Voldersdreef 304, Apeldoorn (BSO)
LRK nummer Kinderdagverblijf: 126169081
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 221093357

Charon
Regter

MAM’s Junior Expert De Kring

Charon Regter