rust en aandacht in Epe

Epe

MAM’s Kinderopvang Epe werkt nauw samen met de basisschool St. Bernardus. Op het ruime schoolplein hebben we een unieke babyloft met een eigen tuin voor de allerkleinsten. Hier werken gedreven, liefdevolle en bekwame MAM’s Specialisten die duidelijk gericht zijn op de groei van het kind. Ze begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling. De kinderen worden uitgedaagd, krijgen alle ruimte om te leren rollen, tijgeren of kruipen en worden hierin gestimuleerd.

In de basisschool vindt u de gezellige huiskamer van de peutergroep. Het rode keukentje staat klaar om gebruikt te worden en in de kasten staan mandjes met speelgoed die eenvoudig te pakken zijn voor de kinderen. Deze rust is kenmerkend voor vestiging Epe. Het voorbereide spelen, de rustig ingerichte speelhoeken en de ruimte die er is voor de kinderen, zorgen voor een overzichtelijke en rustige sfeer. In de centrale ruimte kunnen de BSO kinderen na schooltijd heerlijk ontspannen en tot rust komen.

MAMs EPE B 17-low
Mam’s Kinderopvang Epe. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
Mam’s Kinderopvang Epe. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
babygroep

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

Als uw kind de peuterleeftijd heeft bereikt, is het groot genoeg om over te stappen naar de peuters. Hier leert uw kind steeds meer zelfstandigheid. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken.

Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

peuters
Mam’s Kinderopvang Epe. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

Herinnert u zich die fase nog? 'Zelf doen!' is een van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet verwonderlijk, want kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken, te spelen en te leren. Herinnert u zich die glinstering in hun ogen toen ze voor het eerst een kevertje ontdekten? Of de trots van uw zoon of dochter toen ze voor het eerst hun eigen jas aantrokken of hun eigen boterham smeerden?

Bij MAM’s genieten we volop van deze momenten. We koesteren de drang naar 'zelf doen' en stimuleren het actief. We bieden een stimulerende en voorbereide omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om hun ideeën en initiatieven te verkennen en te ontwikkelen. Bij MAM’s begint het avontuur, en er valt een hele wereld te ontdekken!

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Margo
Berends-Weultjes

MAM’s Expert Epe

Mams-kinderopvang-Margo-Berends-Weultjes

MAM’s Kinderopvang

Epe

Willem Tellstraat 70, Epe
LRK nummer Kinderdagverblijf: 160346368
LRK nummer Peuters: 227239337
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 158053552