plezier en gezelligheid in Apeldoorn Zevenhuizen

Hertog van Gelre

Onze vestiging MAM’s Hertog van Gelre bestaat uit een BSO en een VSO die plaatsvinden in de basisschool Hertog van Gelre. Bij ons vindt je knusse ruimtes die zijn ingericht met een huiselijk tintje en een warme ambiance uitstralen. Het is een plek waar vrolijkheid en enthousiasme de boventoon voeren. Hier wordt volop gelachen, gespeeld en geknutseld. MAM’s Hertog van Gelre heeft daarnaast een uitdagende buitenspeelplaats waar kinderen volop kunnen ontdekken en plezier kunnen beleven. De BSO ademt een gezellige sfeer uit waar ieder kind zich direct thuis voelt. Tijdens de activiteiten moedigen we de kinderen aan om hun eigen talenten te ontdekken. Bij ons staat het plezier van de kinderen voorop. Met de glimlach op ons gezicht begeleiden we hen bij het ontdekken van nieuwe avonturen en het ontwikkelen van hun eigen unieke vaardigheden.

Onze vestiging beschikt over een eigen elektrische bus én bakfiets waarmee we regelmatig leuke uitstapjes maken.

MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-3
Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-4
Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-5
MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

U kent het wel hé? Zelf doen! Het is één van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet gek, want elk kind heeft van nature de neiging om te ontdekken, te spelen en te leren. Weet u het nog, die twinkeling in de ogen toen uw kind voor het eerst zelf een torretje ontdekte? Of die trots van uw zoon of dochter als het voor het eerst zijn eigen jas aan doet of zijn eigen brood smeert? Bij MAM’s genieten we volop van deze dingen. We doen er alles aan om dit ‘zelf doen’ te stimuleren en de kinderen een prikkelende en voorbereide omgeving te bieden. We bewegen mee met de ideeën en initiatieven van kinderen en inspireren ze om verder te onderzoeken en ontdekken. Zo begint het avontuur bij MAM’s, er is een wereld te ontdekken.

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Annelies
Stufken

MAM’s Junior Expert Hertog van Gelre

Annelies Stufken

MAM’s Kinderopvang

Hertog van Gelre

Morellenlaan 47, Apeldoorn
LRK nummer Kinderdagverblijf: 209913915
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 317490679