plezier en gezelligheid in Apeldoorn Zevenhuizen

Hertog van Gelre

Onze vestiging MAM’s Hertog van Gelre bestaat uit een peuteropvang, een BSO en een VSO die plaatsvindt in de basisschool Hertog van Gelre. De peuterinstuif is bestemd voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en heeft als doel alvast rustig te kunnen wennen aan het ritme en de gewoontes van school. Zo wordt dezelfde lesmethode gebruikt als op school, sluiten de peuters regelmatig aan in de kleuterklas en spelen ze samen buiten. Ze worden op dat moment begeleidt door een leerkracht van de school en een MAM’s Specialist. Op deze manier werken we samen aan een optimale overgang van peuteropvang naar school.

Naast de peuteropvang verzorgt MAM’s ook de buitenschoolse opvang. De sfeer op de buitenschoolse opvang is kleinschalig en huiselijk. Tijdens de activiteiten laten we de kinderen hun eigen talenten ontdekken en stimuleren we hen om op het juiste moment eigen verantwoordelijkheid te nemen.

MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-3
Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-4
Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-5

Peuteropvang

Als uw zoon of dochter 2,5 jaar is, is het groot genoeg om te starten bij de peuters. Hier leert uw kind steeds meer zelfstandigheid. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken.

Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-3
MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

U kent het wel hé? Zelf doen! Het is één van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet gek, want elk kind heeft van nature de neiging om te ontdekken, te spelen en te leren. Weet u het nog, die twinkeling in de ogen toen uw kind voor het eerst zelf een torretje ontdekte? Of die trots van uw zoon of dochter als het voor het eerst zijn eigen jas aan doet of zijn eigen brood smeert? Bij MAM’s genieten we volop van deze dingen. We doen er alles aan om dit ‘zelf doen’ te stimuleren en de kinderen een prikkelende en voorbereide omgeving te bieden. We bewegen mee met de ideeën en initiatieven van kinderen en inspireren ze om verder te onderzoeken en ontdekken. Zo begint het avontuur bij MAM’s, er is een wereld te ontdekken.

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Pauline
Veldhuizen

MAM’s Junior Expert Hertog van Gelre

Pauline

MAM’s Kinderopvang

Hertog van Gelre

Morellenlaan 47, Apeldoorn
LRK nummer Kinderdagverblijf: 209913915
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 317490679