plezier en gezelligheid in Apeldoorn Zevenhuizen

Hertog van Gelre

Onze vestiging MAM’s Hertog van Gelre bestaat uit een BSO en een VSO die plaatsvinden in de basisschool Hertog van Gelre. Bij ons vindt je knusse ruimtes die zijn ingericht met een huiselijk tintje en een warme ambiance uitstralen. Het is een plek waar vrolijkheid en enthousiasme de boventoon voeren. Hier wordt volop gelachen, gespeeld en geknutseld. MAM’s Hertog van Gelre heeft daarnaast een uitdagende buitenspeelplaats waar kinderen volop kunnen ontdekken en plezier kunnen beleven. De BSO ademt een gezellige sfeer uit waar ieder kind zich direct thuis voelt. Tijdens de activiteiten moedigen we de kinderen aan om hun eigen talenten te ontdekken. Bij ons staat het plezier van de kinderen voorop. Met de glimlach op ons gezicht begeleiden we hen bij het ontdekken van nieuwe avonturen en het ontwikkelen van hun eigen unieke vaardigheden.

Onze vestiging beschikt over een eigen elektrische bus én bakfiets waarmee we regelmatig leuke uitstapjes maken.

MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-3
Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-4
Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-5
MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

Herinnert u zich die fase nog? 'Zelf doen!' is een van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet verwonderlijk, want kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken, te spelen en te leren. Herinnert u zich die glinstering in hun ogen toen ze voor het eerst een kevertje ontdekten? Of de trots van uw zoon of dochter toen ze voor het eerst hun eigen jas aantrokken of hun eigen boterham smeerden?

Bij MAM’s genieten we volop van deze momenten. We koesteren de drang naar 'zelf doen' en stimuleren het actief. We bieden een stimulerende en voorbereide omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om hun ideeën en initiatieven te verkennen en te ontwikkelen. Bij MAM’s begint het avontuur, en er valt een hele wereld te ontdekken!

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Annelies
Stufken

MAM’s Junior Expert Hertog van Gelre

Annelies Stufken

MAM’s Kinderopvang

Hertog van Gelre

Morellenlaan 47, Apeldoorn
LRK nummer Kinderdagverblijf: 209913915
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 317490679