rust en sfeer in Apeldoorn West

Jachtlaan

Wie MAM’s Kinderopvang vestiging Jachtlaan bezoekt, zal allereerst onder de indruk zijn van het mooie gebouw waarin de opvang gevestigd is. Het oude politiebureau aan de Jachtlaan, straalt geschiedenis en sfeer uit. Als u binnenkomt, valt gelijk de huiselijke en gezellige inrichting op. De huiskamers stralen rust en warmte uit en zijn overzichtelijk en opgeruimd. Iets wat volledig aansluit bij de MAM’s visie, waarin huiselijkheid, ruimte en veiligheid de boventoon voeren.

Typerend voor deze vestiging is de ruime tuin, waar de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen. Daarbij worden eigen spelkeuzes gerespecteerd, en wordt er goed gekeken naar de interesses en talenten die het kind heeft. Daarnaast zijn de specialisten sterk gericht op zelfstandigheid van het kind. Zo worden de kinderen al op jonge leeftijd gestimuleerd in het ‘zelf doen’, en leren ze zelf hun brood smeren, hun jas aan te doen, naar het toilet te gaan en uit een glas te drinken.

MAM’s vestiging Jachtlaan biedt diverse opvangmogelijkheden aan. Daarbij werken ze nauw samen met o.a. de St. Victorschool, zodat de overgang naar de basisschool zo eenvoudig en natuurlijk mogelijk verloopt.

Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-2
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-4
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-3
MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-6

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

Als uw zoon of dochter 2 jaar is, is het groot genoeg om over te stappen naar de peutergroep. Hier leert uw kind steeds meer zelfstandigheid. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken.

Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-7
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-8

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

U kent het wel hé? Zelf doen! Het is één van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet gek, want elk kind heeft van nature de neiging om te ontdekken, te spelen en te leren. Weet u het nog, die twinkeling in de ogen toen uw kind voor het eerst zelf een torretje ontdekte? Of die trots van uw zoon of dochter als het voor het eerst zijn eigen jas aan doet of zijn eigen brood smeert? Bij MAM’s genieten we volop van deze dingen. We doen er alles aan om dit ‘zelf doen’ te stimuleren en de kinderen een prikkelende en voorbereide omgeving te bieden. We bewegen mee met de ideeën en initiatieven van kinderen en inspireren ze om verder te onderzoeken en ontdekken. Zo begint het avontuur bij MAM’s, er is een wereld te ontdekken.

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Katja
Kemp

MAM’s Expert Jachtlaan

MAM’s Kinderopvang
MAM’s biedt, vanuit jarenlange ervaring, professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 maanden tot 13 jaar. MAM’s wordt gerealiseerd in ons huiselijke kinderdagverblijven en onze uitdagende BSO locaties. MAM’s biedt dagelijks, 52 weken per jaar, ervaringsgerichte kinderopvang, waarin kinderen met liefde en vakkennis worden geprikkeld om zelf te “ervaren” en te “doen” in een met zorg ingerichte omgeving. MAM’s sluit aan op uw opvoeding en is een vergroting van de leefwereld van uw kind. MAM’s realiseert samen met u als ouder(s)/verzorger(s) en de basisschool van uw kind(eren) de doorlopende ontwikkelingslijn vanaf 3 maanden tot 13 jaar. MAM’s Specialisten zijn gastvrouw/gastheer en heten u van harte welkom. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

MAM’s Kinderopvang

Jachtlaan

Jachtlaan 191 - 193, Apeldoorn
LRK nummer Kinderdagverblijf: 169892578
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 181690639

Münnever
Gür

MAM’s Junior Expert Jachtlaan

Münnever