rust en sfeer in Apeldoorn West

Jachtlaan

In een oud politiebureau aan de Jachtlaan is een sfeervol en warm kinderdagverblijf gevestigd. De inrichting is nu huiselijk en warm en omarmt de historie die je terug vind in het gebouw. De kamers zijn zorgvuldig gecreëerd en geven ruimte voor vrij spel, zelfontdekking en groei. In de tuin zijn vaste speelelementen terug te vinden, maar bouwen we ook graag klim en klauter objecten of een fietsbaan met spelmateriaal uit onze grote schuur. Waarbij we de kinderen graag aanmoedigen dingen “zelf te doen”. De buitenschoolse opvang maakt gebruik van de thema kamers in het gebouw. Waar verschillende activiteiten aan geboden worden of juist de mogelijkheid is tot ontspanning. Het speelveld vlakbij is ook een fijne plek voor sport en spel en wordt veel gebruikt door de BSO. Ook zoeken we vaak activiteiten op buiten ons terrein die we bezoeken met onze elektrische bus.

We hebben een goede samenwerking met de basisschool St. Victorschool, waardoor we een soepele overgang naar de basisschool waarborgen.

Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-2
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-4
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-3
MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-6

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

Als uw zoon of dochter 2 jaar is, is het groot genoeg om over te stappen naar de peutergroep. Hier leert uw kind steeds meer zelfstandigheid. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken.

Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden, die uw kind mag maken. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen.

Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-7
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-8

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

Herinnert u zich die fase nog? 'Zelf doen!' is een van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet verwonderlijk, want kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken, te spelen en te leren. Herinnert u zich die glinstering in hun ogen toen ze voor het eerst een kevertje ontdekten? Of de trots van uw zoon of dochter toen ze voor het eerst hun eigen jas aantrokken of hun eigen boterham smeerden?

Bij MAM’s genieten we volop van deze momenten. We koesteren de drang naar 'zelf doen' en stimuleren het actief. We bieden een stimulerende en voorbereide omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om hun ideeën en initiatieven te verkennen en te ontwikkelen. Bij MAM’s begint het avontuur, en er valt een hele wereld te ontdekken!

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Katja
Kemp

MAM’s Expert Jachtlaan

MAM’s Kinderopvang
MAM’s biedt, vanuit jarenlange ervaring, professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 maanden tot 13 jaar. MAM’s wordt gerealiseerd in ons huiselijke kinderdagverblijven en onze uitdagende BSO locaties. MAM’s biedt dagelijks, 52 weken per jaar, ervaringsgerichte kinderopvang, waarin kinderen met liefde en vakkennis worden geprikkeld om zelf te “ervaren” en te “doen” in een met zorg ingerichte omgeving. MAM’s sluit aan op uw opvoeding en is een vergroting van de leefwereld van uw kind. MAM’s realiseert samen met u als ouder(s)/verzorger(s) en de basisschool van uw kind(eren) de doorlopende ontwikkelingslijn vanaf 3 maanden tot 13 jaar. MAM’s Specialisten zijn gastvrouw/gastheer en heten u van harte welkom. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

MAM’s Kinderopvang

Jachtlaan

Jachtlaan 191 - 193, Apeldoorn
LRK nummer Kinderdagverblijf: 169892578
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 181690639

Münnever
Gür

MAM’s Junior Expert Jachtlaan

Münnever