Gezelligheid tussen het groen in de Parken

KWS

In het authentieke pand van de Koningin Wilhelmina School, centraal gelegen in Apeldoorn, is onze BSO gevestigd. We beschikken over een eigen vleugel binnen de school, met twee prachtige MAM’s huiskamers die een huiselijke sfeer uitstralen, waardoor kinderen zich snel veilig en thuis voelen. Hier kunnen kinderen na schooltijd ontspannen en deelnemen aan diverse activiteiten.

Onze vestiging beschikt over een avontuurlijke buitenspeelplaats waar kinderen kunnen ontdekken en plezier maken. Hier worden ze uitgedaagd om hun talenten te verkennen tijdens leuke activiteiten, zowel buiten als binnen.

Bij MAM’s Kinderopvang staat het welzijn van uw kind centraal. Onze enthousiaste medewerkers begeleiden hen met een glimlach, stimuleren nieuwe avonturen en helpen bij het ontwikkelen van hun unieke vaardigheden.

Binnenkort breiden we deze vestiging uit met een kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar, waardoor we samen met de basisschool een Integraal Kind Centrum (IKC) bieden aan kinderen van 0 t/m 13 jaar.

Mamskinderopvang-boomhut
boy teen potter clay bowl working in pottery workshop traditional arts
Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-3
Mam's Kinderopvang Home 7

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

Herinnert u zich die fase nog? 'Zelf doen!' is een van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet verwonderlijk, want kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken, te spelen en te leren. Herinnert u zich die glinstering in hun ogen toen ze voor het eerst een kevertje ontdekten? Of de trots van uw zoon of dochter toen ze voor het eerst hun eigen jas aantrokken of hun eigen boterham smeerden?

Bij MAM’s genieten we volop van deze momenten. We koesteren de drang naar 'zelf doen' en stimuleren het actief. We bieden een stimulerende en voorbereide omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om hun ideeën en initiatieven te verkennen en te ontwikkelen. Bij MAM’s begint het avontuur, en er valt een hele wereld te ontdekken!

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Tessa
Broekhuis

MAM’s Junior Expert
KWS

Tessa

MAM’s Kinderopvang

KWS

Professor Röntgenstraat 10, Apeldoorn