alles onder één dak in Ugchelen

Spreng Ugchelen

MAM’s Kinderopvang Spreng Ugchelen werkt nauw samen met PCBO Spreng Ugchelen. Samen vormen wij een Integraal KindCentrum (IKC) voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Hier vindt u kinderopvang en onderwijs onder één dak.

Voor kinderen is dit een uitermate veilige en vertrouwde omgeving. Bij MAM’s werken gedreven, liefdevolle en bekwame MAM’s Specialisten die duidelijk gericht zijn op de groei van het kind. Ze begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling. De kinderen worden uitgedaagd, krijgen alle ruimte om te leren.

Het rode keukentje staat klaar om gebruikt te worden en in de kasten staan mandjes met speelgoed die eenvoudig te pakken zijn voor de kinderen. Het voorbereide spelen, de rustig ingerichte speelhoeken en de ruimte die er is voor de kinderen, zorgt voor een overzichtelijke en rustige sfeer.  In de centrale ruimte kunnen de BSO kinderen na schooltijd heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Foto intro 3
Foto intro 2
Foto intro 1
Foto babyopvang

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

De huiskamer van de peuters is ruim en overzichtelijk. Hier spelen de peuters hun eigen gekozen spel, terwijl de specialisten hen coachen en stimuleren waar ze kunnen. “Zelf doen” vormt hier de rode draad in alle activiteiten.

Zo worden de kinderen al op jonge leeftijd gestimuleerd zelfstandig te worden, leren zelf hun brood smeren, hun jas aan te doen, naar het toilet te gaan en uit een glas te drinken.

Foto peuteropvang
Foto bso

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

Herinnert u zich die fase nog? 'Zelf doen!' is een van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet verwonderlijk, want kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken, te spelen en te leren. Herinnert u zich die glinstering in hun ogen toen ze voor het eerst een kevertje ontdekten? Of de trots van uw zoon of dochter toen ze voor het eerst hun eigen jas aantrokken of hun eigen boterham smeerden?

Bij MAM’s genieten we volop van deze momenten. We koesteren de drang naar 'zelf doen' en stimuleren het actief. We bieden een stimulerende en voorbereide omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om hun ideeën en initiatieven te verkennen en te ontwikkelen. Bij MAM’s begint het avontuur, en er valt een hele wereld te ontdekken!

Ontdek

zelf-doen-dekring

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Marleen
van Ginkel

MAM’s Expert Spreng Ugchelen

Marleen v Ginkel

MAM’s Kinderopvang

Spreng Ugchelen

Bogaardslaan 75, Ugchelen
LRK nummer Kinderdagverblijf: 173748041
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 641720245