alles onder één dak in Ugchelen

Spreng Ugchelen

In samenwerking met PCBO De Touwladder en PCBO De Bouwhof in Ugchelen realiseert MAM’s vanaf augustus een nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Hier vindt u kinderopvang en onderwijs onder één dak.

Voor kinderen is dit een uitermate veilige en vertrouwde situatie. U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking. Om op de hoogte te blijven van de bouwvorderingen én om sfeer te proeven, verwijzen wij u graag naar de website van het PCBO.

Mam's-kinderopvang-Ugchelen-2
MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl
zand-spelen
Mam's-kinderopvang-Ugchelen-5

Baby- en dreumesopvang

Het is best spannend als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme,

huiselijke en veilige omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Peuteropvang

De huiskamer van de peuters is ruim en overzichtelijk. Hier spelen de peuters hun eigen gekozen spel, terwijl de specialisten hen coachen en stimuleren waar ze kunnen. “Zelf doen” vormt hier de rode draad in alle activiteiten.

Zo worden de kinderen al op jonge leeftijd gestimuleerd zelfstandig te worden, leren zelf hun brood smeren, hun jas aan te doen, naar het toilet te gaan en uit een glas te drinken.

Mam's-kinderopvang-Ugchelen-4
Mam's-kinderopvang-Ugchelen-7

Buitenschoolse opvang

Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor voor- en/of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal.

Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de ander juist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt.

Zelf doen

Creatief

Mam's-kinderopvang-home-8-2

U kent het wel hé? Zelf doen! Het is één van de eerste dingen die u van uw kind hoort. En dat is niet gek, want elk kind heeft van nature de neiging om te ontdekken, te spelen en te leren. Weet u het nog, die twinkeling in de ogen toen uw kind voor het eerst zelf een torretje ontdekte? Of die trots van uw zoon of dochter als het voor het eerst zijn eigen jas aan doet of zijn eigen brood smeert? Bij MAM’s genieten we volop van deze dingen. We doen er alles aan om dit ‘zelf doen’ te stimuleren en de kinderen een prikkelende en voorbereide omgeving te bieden. We bewegen mee met de ideeën en initiatieven van kinderen en inspireren ze om verder te onderzoeken en ontdekken. Zo begint het avontuur bij MAM’s, er is een wereld te ontdekken.

Ontdek

Mam's Kinderopvang Home 9

Avontuur

MAM's kinderopvang - Avontuur

Verwonder

Mam's Kinderopvang Home 10

Leer

Mam's Kinderopvang Home 12

Fleur
Brummelkamp

MAM’s Expert Spreng Ugchelen

Mams-kinderopvang-Fleur-Brummelkamp

MAM’s Kinderopvang

Spreng Ugchelen

Bogaardslaan 75, Ugchelen
LRK nummer Kinderdagverblijf: 173748041
LRK nummer Buitenschoolse opvang: 641720245

Aartje
Neuteboom

MAM’s Expert Spreng Ugchelen

aartje