Virginie van Plaisirs Gourmands kookt samen met de kinderen voor de avond vierdaagse bij MAM’s Jachtlaan

4e avond kookcafé, donderdag 19 juni 2014, Vandaag werd er voor ons gekookt!

Virginie van “Plaisirs Gourmands” zou vandaag met en voor ons gaan koken, zij had al van alles voor bereid, maar er was nog meer dan genoeg te doen…

Het menu voor vandaag was:

  • broodje hamburger ( zelf gebakken broodje en een verse hamburger van rundergehakt)
  • garnituur voor bij of op het broodje hamburger
  • zelf gemaakte patat
  • en een dessert van Griekse yoghurt met kersen

De kinderen hebben met alle onderdelen geholpen! Het ontpitten van de aardappelen en ze daarna in stukken snijden. Het gehakt kruiden met de speciale kruiden van Virginie…om er daarna hamburgers van te maken      ( zelfs het afwegen deden ze zelf..) Komkommer en tomaat moest gesneden worden De saus met kruiden voor de patat ( die in de oven gebakken werd..) moest gemaakt worden De verse ketchup was al door Virginie gemaakt, want dat was zo veel werk dat wij dat niet zouden redden in de korte tijd die we hadden….

Met de fantastische hulp van de kinderen is het gelukt om alle kinderen die me zouden heten op tijd aan tafel te krijgen! En zoals iedereen op de foto’s kan zien hebben de kinderen zitten smullen!!!

Virginie namens de kinderen heel erg bedankt!!!

Wij hebben genoten zowel van het helpen in de keuken ( waar wij veel van opgestoken hebben door alle informatie die je gaf bij alles wat je deed en ons liet doen) als van het eten en hopen dat jij ook genoten hebt van het werken met zo’n fantastische keukenploeg!!

 

Heel erg bedankt en tot ziens,

 

De kinderen van MAM’S Jachtlaan

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact