Voorjaarsvakantie bij de Kring

IMG_0208.JPGIMG_0324.JPG

Hoewel de sneeuw nog op het plein ligt, is de voorjaarsvakantie alweer voorbij. Wat hebben we leuke dingen gedaan en lekker genoten.

Op maandag zijn we lekker bij MAM’s de Kring gebleven. We hebben met z’n allen boodschappen gedaan, buiten gespeeld met de Swinxs, lekker geknutseld en natuurlijk heerlijk gespeeld. Het allerleukste vonden de kinderen nog wel dat we lekker patatjes aten bij de lunch! Het was een gezellige dag.

Op dinsdag zijn we in de ochtend naar de kinderboerderij geweest en hebben we lekker geknutseld. In de middag zijn we met de jongsten naar sportinstuif van Accres geweest. Wat kon je daar veel leuke dingen doen! Je kon je laten schminken, lekker sporten, er was een vliegend tapijt en je kon zelfs muurklimmen! Er waren heel wat kinderen die dat wel durfden.

Op donderdag hebben we een fotoshoot gehouden, als volleerde topmodellen hebben de meiden geposeerd voor de mooiste foto’s. In de middag hebben we PIMP your Bike gedaan en daar zijn prachtig versierde fietsen uit voort gekomen.

We hebben een leuke vakantie gehad met de kinderen, op naar de volgende! Wilt u meer zien van onze gezellige voorjaarsvakantie? Bekijk dan onze foto’s in het fotoboek!

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact