Voorjaarsvakantie bij MAM’s Jachtlaan

Sport en Spel bij het Sprengeloomams8
Ook in de voorjaarsvakantie werden er weer diverse activiteiten gepland!!
Op dinsdag en donderdag was er weer het Sport en Spel in de grote gymzaal van het Sprengeloo voor kinderen van 6 tot 9 jaar….
Het was weer super georganiseerd door Accres…de kinderen konden zich onder andere weer uitleven bij het voetbal spel, de grote schommel ( erg populair) , het kruisboogschieten en de klimwand.
Met name de klimwand was erg populair bij onze kinderen!!
Het was dan ook erg lastig om weer naar MAM’S te gaan….”aaahhh…nu al??? Het is zo leuk!!!!”was wat ik hoorde toen ik iedereen weer aan het verzamelen was….en ook “mag ik nog 1 keer…..????” was een veel gehoorde kreet!!
Kortom het was weer een gezellige ochtend!

IMG-20140220-WA0001.jpg Spelen bij de “Brugkabouter”
Op donderdagmiddag ben ik met 8 kleuters naar Eerbeek gereden. We gingen naar het speel en pannenkoek restaurant De Brugkabouter.
Helaas regende het die dag dus konden we alleen maar binnen spelen en ging de super hoge glijbaan aan onze neus voorbij…
Maar ook binnen hebben de kinderen zich prima vermaakt in het ballenbad met klim mogelijkheden en de grote legoblokken, ook was er een kleine klimwand waar gretig gebruik van gemaakt werd!
Om 4 uur stond er een heerlijke kabouter pannenkoek klaar!!!
Wij hebben ons prima vermaakt!!! En de pannenkoek smaakte heerlijk!
Wij hopen er met mooi weer nog eens naar toe te kunnen want die hele hoge glijbaan willen we toch wel een keer proberen!!!!

 

Groetjes van : Coen, Stella, Tara, Liz, Odette, Joep , Teun en Senna en Yolanda

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact