Voorjaarsvakantie bij MAM’s Montessori

IMG_2162.JPGIMG_2176.JPG IMG_2116.JPG

MAM’s Montessori is alweer bijna een week ‘gewoon in ritme’ na de voorjaarsvakantie. Veel van onze kinderen hebben genoten van een vakantie in de sneeuw. De thuisblijvers die ook naar MAM’s Montessori gingen, hebben we geprobeerd te laten genieten van wat leuke extra’s. Naar ons idee is dit goed gelukt en hebben zowel de kinderen als de leidsters van MAM’s genoten van deze gezellige vakantieweek.

Wat we allemaal gedaan hebben in de voorjaarsvakantie:

Maandag zijn er heerlijke koeken gebakken in Hattem bij het Bakkerij Museum. Ook zijn er kinderdagverblijf kinderen deze middag mee geweest. Iedereen heeft zich laten verwennen met dit lekkers, gezellig met elkaar de bus in en genieten van een middag er-op-uit.

Dinsdag stond er op het programma een gezellig uitje naar Klarenbeek, samen met Lotte zijn de kinderen naar Klarenbeek gegaan per trein. Ook op de donderdag is er met de trein gereisd naar Deventer. Daar hebben we een middag gewandeld en gespeeld in het Speelgoedmuseum en met een lunch in de trein was het uitje compleet. Vrijdag hebben we na een ochtend lekker spelen bij MAM’s nog een bezoekje gebracht aan de Zweep in Klarenbeek bij het binnenspeelpaleis.

Dit alles maakte dat we zowel op locatie als buiten de deur een heerlijke week hebben gehad.

Klik hier voor de foto’s en hier voor een filmpje van het speelgoed museum bezoek.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact