Voorleesontbijt bij MAM’s Canadalaan

DSC03054.JPG DSC03060.JPG
Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt kinderen veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen van 24 januari tot 2 februari. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers.

Ook bij MAM’s vinden we voorlezen geweldig, samen met de kinderen in een verhaal duiken en de bijbehorende illustraties bekijken. Op donderdag 25 januari hebben we de Voorleesdagen gestart met het voorleesontbijt. Onder het genot van een broodje, croissantje, ei en kopje koffie/thee  zijn de kinderen door hun ouders voorgelezen bij MAM’s in allerlei nieuwe en spannende boekjes. De kaarsjes en muziekjes maakte de sfeer compleet. Wat een fijn wegbreng moment voor de kinderen en ouders, onze voorleesdagen zijn van start!

Deze week zal het boek’Nog 100 nachtjes slapen’ centraal stellen, het voorleesboek van 2013.

Op de site van peuterplace vindt u meer informatie over het belang van samen- voorlezen, of kijk bij ons eerder geplaatste bericht over 2013 Jaar van het Voorlezen.

Klik hier voor meer foto’s, die gemaakt zijn tijdens het voorleesontbijt.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact