Voorleesvoorstelling op donderdag 31 januari

Afgelopen woensdag 23 januari zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Bij MAM’s vinden wij het erg belangrijk om aandacht te besteden aan het voorlezen aan de kinderen. Voorlezen is niet alleen plezierig, het is ook belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Het prikkelt de fantasie en stimuleert onder meer de taal- en spraakontwikkeling en sociaal-emotionele vaardigheden. Wanneer een kindje wordt voorgelezen, maakt het bovendien op een aangename manier kennis met de wereld van de boeken. Een wereld waarvan het thuis en op school veel profijt en plezier kan hebben.

Om extra aandacht te geven aan het voorlezen heeft MAM’s Jachtlaan op donderdag 31 juli een Voorleesvoorstelling georganiseerd voor de BSO en kinderen van de 3+ groep.   De voorstelling heet “Droom Kapitein” en degene die de voorstelling geven Familie Theater Vliegende Vis. Deze twee (oud) leerkrachten hebben de voorstelling geschreven en zullen hem zelf gaan voorlezen en met muziek omlijsten.

Op deze manier hopen wij de kinderen een hele leuke middag te geven én te stimuleren in het (voor)lezen.

Op de site van peuterplace vindt u meer informatie over het belang van samen- voorlezen, of kijk bij ons eerder geplaatste bericht over 2013 Jaar van het Voorlezen.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact