Warme maaltijd bij MAM’s Sport&Avontuur


Vanavond  start voor de Passe-Partout en de Eendracht school de avond 4 daagse van Ugchelen. De overige scholen mogen nog drie weken wachten, op de start van de avond 4 daagse van Apeldoorn.

Dit betekent voor veel werkende ouders een hoop stress, om op tijd te zijn en ook nog een gezonde maaltijd te hebben genuttigd. Wij van MAM’s willen hierin graag een helpende hand bieden. Aan de Jachtlaan hebben wij hier ervaring mee en zijn de reacties van de ouders razend enthousiast.

Vanmiddag hebben de kinderen meegeholpen om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Het is een overheerlijke Italiaanse pasta geworden, met daarbij lekkere snoep tomaatjes en komkommer. Aangezien het zo ontzettend mooi weer was en we beschikken over een uniek buiten terras, hebben we buiten de tafels feestelijk gedekt. Na een overheerlijke maaltijd in de zon, kon iedereen ontspannen en op tijd naar de start van de eerste etappe van de avond 4 daagse.

Wij wensen de kinderen heel veel wandelplezier en donderdag hopen we ook weer gezellig met zijn allen buiten te kunnen eten.

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact