een dankbaar en liefdevol beroep

Werken bij MAM’s

Werken in de kinderopvang is een dankbaar en liefdevol beroep met een grote verantwoordelijkheid. We begeleiden en stimuleren kinderen bij hun ontwikkeling in het uitbloeien tot mooie en unieke personen. Ouders en verzorgers worden nauw betrokken bij het proces en we geven onze medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ideeën. Medewerkers zijn, naast de kinderen, de belangrijkste factor binnen MAM’s die we te allen tijde centraal stellen. Zij blijven zich continu ontwikkelen met focus op zelfregie en vitaliteit. Hierin krijgen zijn de ruimte om kwetsbaar te zijn aangezien dit een voorwaarde is om te groeien. Ze zijn in staat om zelfstandig te handelen en ervaren meer rust, ruimte en werkplezier. Medewerkers die goed op hun plek en in hun vel zitten zijn wendbaar en veerkrachtig en kunnen de wereld aan.
We zijn een gezellige en warme organisatie, waarbij we kinderen begeleiden op 10 verschillende vestigingen. Onze collega’s staan iedere dag met liefde voor onze kinderen klaar en werken volgens onze MAM’s visie.

Mam's Kinderopvang Werken bij 2
Mam's Kinderopvang Werken bij 3
Mam's Kinderopvang Werken bij 4
Mam's-kinderopvang-Tarieven-3
Mam's-kinderopvang-De-Kring-2

Kernwaarden

Door het dienstverlenende karakter van onze organisatie, zijn normen en waarden de basis voor onze manier van (samen)werken. Onze kernwaarden zijn zichtbaar in de manier waarop wij werken en hoe wij met elkaar omgaan. Niet alleen ten aanzien van kinderen, maar ook ten aanzien van ouders en verzorgers en medewerkers. Iedereen is anders, maar samen zijn we MAM’s.

Onze kernwaarden zijn:

Liefde & vertrouwen

Binnen MAM’s Kinderopvang hebben we aandacht voor elkaar en de omgeving. Op een liefdevolle manier en vol (zelf) vertrouwen ontdekken we de wereld met plezier, waarbij je mag zijn wie je bent. Zelfrespect en respect voor anderen en hun omgeving, vertrouwen geven en krijgen zijn hierbij belangrijke pijlers.

Warm & huiselijk

Onze warme, sfeervolle (huis)kamers zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en er ruimte is voor plezier, ontspanning en uitdaging.

Ontwikkeling & groei

Wij creëren mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling , op zowel sociaal emotioneel, als op fysiek en cognitief gebied. We bieden handvatten, zodat je hier zelf invulling aan kunt geven. Onze communicatie is open, fouten mogen gemaakt worden en bij successen staan we stil. Om een continue ontwikkeling te borgen, is het belangrijk om dichtbij jezelf te blijven en in verbinding te zijn met anderen. Groeien doe je samen. De relatie met andere kinderen, ouders en verzorgers, medewerkers, maar ook met scholen en andere organisaties is daarom van grote waarde.

Leren bij MAM’s

Net als kinderen, zijn ook wij nieuwsgierig en leren wij iedere dag. We genieten van de sprongen die de kinderen maken en vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers groeien, als professional en als mens.

MAM’s Academie

We hebben een opleidingsacademie binnen MAM’s; de MAM’s Academie. De MAM’s Academie geeft inzicht in het leer- en ontwikkelprogramma voor alle medewerkers binnen onze organisatie. Het programma is afgestemd op de wettelijke verplichtingen, het pedagogisch beleid, de behoefte van de medewerkers en legt verbinding met de visie van MAM’s. Gedurende het werk maken we gebruik van diverse werkvormen, zoals werkoverleg, trainingen, workshops, inspriratiesessies etc.

MAM’s richt zich hierbij op het leren van zowel de organisatie, het team als het individu. Wij ondersteunen het leerproces van de medewerkers zodat zij zich optimaal en op eigen tempo kunnen ontwikkelen. Op die manier leveren zij met passie en zelfvertrouwen hun bijdrage aan de groei en kwaliteit van MAM’s.

Stagelopen

We vinden het belangrijk dat stagiaires de kans krijgen om te leren in- en van de praktijk. Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling en opleiding van toekomstige Pedagogisch Medewerkers. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stageplaatsen voor de opleiding Pedagogisch Werk niveau 3 en 4. Daarnaast bieden wij stageplaatsen voor stagiaires ten behoeve van andere functies binnen de organisatie.

Vacatures

Mam's Kinderopvang Werken Vacature 3

Pedagogisch medewerker BSO

18-20 uur
Hertog van Gelre, Apeldoorn

Heb jij die dosis ervaring in de kinderopvang, en dan met name op de BSO? Of heb je deze ervaring nog niet, maar is de doelgroep 4 t/m 12 jaar jouw passie? Werk je graag in een kleinschalig team waarin je alle kinderen en ouders kent? Dan zoeken wij jou!

Apeldoorn - MAM’s Kinderopvang - Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Pedagogisch coach / Beleidsmedewerker

20-24 uur
Hoofdkantoor, Apeldoorn

Heb jij een passie voor pedagogiek? Kan jij anderen motiveren en inspireren? Zie jij altijd mogelijkheden tot groei bij jezelf, bij anderen en bij kinderen? Zit het coachen van nature in je en lukt het jou om anderen in beweging te krijgen? Heb jij affiniteit met het schrijven en implementeren van beleid? Dan is de vacature voor pedagogisch coach wellicht iets voor jou!

MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Pedagogisch medewerker, Flexibel

0-16 uur
Apeldoorn

Vind jij werken met kinderen in de leeftijd van 0-12 het allerleukste wat er is? Ben je een flexibele pedagogisch medewerker en wil je het liefst 16-28 uur per week werkzaam zijn op het KDV en BSO? Wil je je verder ontwikkelen op pedagogisch gebied? Dan kunnen wij jou een flexibele baan bieden. Dus waar wacht je nog op!? 🙂

Zien we je snel?

Ligt je hart bij het werken met kinderen en help je hen graag bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen talenten? Neem je graag initiatief en sta je voor kwaliteit en klantgerichtheid? Vind je persoonlijke ontwikkeling en bijblijven op jouw vakgebied belangrijk en werk je graag samen met een hecht team?

Dan ben je bij MAM’s aan het juiste adres! Daarbij ontvang je naast een salaris conform cao Kinderopvang, een reiskostenvergoeding, een goed inwerktraject en volg je diverse workshops en trainingen.

Myrthe
Leha

HR Adviseur

myrtheleha