een dankbaar en liefdevol beroep

Werken bij MAM’s

Werken in de kinderopvang is een dankbaar en liefdevol beroep met een grote verantwoordelijkheid. We begeleiden en stimuleren kinderen bij hun ontwikkeling in het uitbloeien tot mooie en unieke personen. Ouders en verzorgers worden nauw betrokken bij het proces en we geven onze medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ideeën. Medewerkers zijn, naast de kinderen, de belangrijkste factor binnen MAM’s die we te allen tijde centraal stellen. Zij blijven zich continu ontwikkelen met focus op zelfregie en vitaliteit. Hierin krijgen zijn de ruimte om kwetsbaar te zijn aangezien dit een voorwaarde is om te groeien. Ze zijn in staat om zelfstandig te handelen en ervaren meer rust, ruimte en werkplezier. Medewerkers die goed op hun plek en in hun vel zitten zijn wendbaar en veerkrachtig en kunnen de wereld aan.
We zijn een gezellige en warme organisatie, waarbij we kinderen begeleiden op 10 verschillende vestigingen. Onze collega’s staan iedere dag met liefde voor onze kinderen klaar en werken volgens onze MAM’s visie.

Mam's Kinderopvang Werken bij 2
Mam's Kinderopvang Werken bij 3
Mam's Kinderopvang Werken bij 4
Mam's-kinderopvang-Tarieven-3
Mam's-kinderopvang-De-Kring-2

Kernwaarden

Door het dienstverlenende karakter van onze organisatie, zijn normen en waarden de basis voor onze manier van (samen)werken. Onze kernwaarden zijn zichtbaar in de manier waarop wij werken en hoe wij met elkaar omgaan. Niet alleen ten aanzien van kinderen, maar ook ten aanzien van ouders en verzorgers en medewerkers. Iedereen is anders, maar samen zijn we MAM’s.

Onze kernwaarden zijn:

Liefde & vertrouwen

Binnen MAM’s Kinderopvang hebben we aandacht voor elkaar en de omgeving. Op een liefdevolle manier en vol (zelf) vertrouwen ontdekken we de wereld met plezier, waarbij je mag zijn wie je bent. Zelfrespect en respect voor anderen en hun omgeving, vertrouwen geven en krijgen zijn hierbij belangrijke pijlers.

Warm & huiselijk

Onze warme, sfeervolle (huis)kamers zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en er ruimte is voor plezier, ontspanning en uitdaging.

Ontwikkeling & groei

Wij creëren mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling , op zowel sociaal emotioneel, als op fysiek en cognitief gebied. We bieden handvatten, zodat je hier zelf invulling aan kunt geven. Onze communicatie is open, fouten mogen gemaakt worden en bij successen staan we stil. Om een continue ontwikkeling te borgen, is het belangrijk om dichtbij jezelf te blijven en in verbinding te zijn met anderen. Groeien doe je samen. De relatie met andere kinderen, ouders en verzorgers, medewerkers, maar ook met scholen en andere organisaties is daarom van grote waarde.

Leren bij MAM’s

Net als kinderen, zijn ook wij nieuwsgierig en leren wij iedere dag. We genieten van de sprongen die de kinderen maken en vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers groeien, als professional en als mens.

MAM’s Academie

We hebben een opleidingsacademie binnen MAM’s; de MAM’s Academie. De MAM’s Academie geeft inzicht in het leer- en ontwikkelprogramma voor alle medewerkers binnen onze organisatie. Het programma is afgestemd op de wettelijke verplichtingen, het pedagogisch beleid, de behoefte van de medewerkers en legt verbinding met de visie van MAM’s. Gedurende het werk maken we gebruik van diverse werkvormen, zoals werkoverleg, trainingen, workshops, inspriratiesessies etc.

MAM’s richt zich hierbij op het leren van zowel de organisatie, het team als het individu. Wij ondersteunen het leerproces van de medewerkers zodat zij zich optimaal en op eigen tempo kunnen ontwikkelen. Op die manier leveren zij met passie en zelfvertrouwen hun bijdrage aan de groei en kwaliteit van MAM’s.

Stagelopen

We vinden het belangrijk dat stagiaires de kans krijgen om te leren in- en van de praktijk. Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling en opleiding van toekomstige Pedagogisch Medewerkers. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stageplaatsen voor de opleiding Pedagogisch Werk niveau 3 en 4. Daarnaast bieden wij stageplaatsen voor stagiaires ten behoeve van andere functies binnen de organisatie.

Vacatures

Mam’s Kinderopvang Epe. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Vrijwilliger Peutergroep

10-12 uur
Jachtlaan, Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team wil ondersteunen met huishoudelijke taken op dinsdag en donderdag. Heb je oog voor detail en wil je graag bijdragen aan een schone en veilige omgeving voor onze peuters? Dan is deze functie perfect voor jou!

MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Pedagogisch medewerker BSO

12-16 uur
Canadalaan, Apeldoorn

Heb je ervaring in de kinderopvang, bij voorkeur op de BSO? Of ben je nieuw in de branche en heb je een groot hart voor kinderen van 4 tot 12 jaar? Werk je graag in een warm en hecht team waarin je een persoonlijke band opbouwt met kinderen en ouders? Dan is er een plek voor jou bij onze vestiging MAM’s Canadalaan!

Mam's Kinderopvang Canadalaan

Pedagogisch Medewerker Babygroep

24 uur
Canadalaan, Apeldoorn

Ben jij helemaal in je element tussen de allerkleinsten? Heb je een passie voor het ondersteunen van baby’s in hun ontdekkingstocht door de wereld? Werk je graag in teamverband met andere collega’s wie dezelfde passie voelen voor baby’s als jij? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MAM’s Kinderopvang
MAM’s biedt, vanuit jarenlange ervaring, professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 maanden tot 13 jaar. MAM’s wordt gerealiseerd in ons huiselijke kinderdagverblijven en onze uitdagende BSO locaties. MAM’s biedt dagelijks, 52 weken per jaar, ervaringsgerichte kinderopvang, waarin kinderen met liefde en vakkennis worden geprikkeld om zelf te “ervaren” en te “doen” in een met zorg ingerichte omgeving. MAM’s sluit aan op uw opvoeding en is een vergroting van de leefwereld van uw kind. MAM’s realiseert samen met u als ouder(s)/verzorger(s) en de basisschool van uw kind(eren) de doorlopende ontwikkelingslijn vanaf 3 maanden tot 13 jaar. MAM’s Specialisten zijn gastvrouw/gastheer en heten u van harte welkom. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Pedagogisch Medewerker Peutergroep en BSO

22 uur
Spreng, Ugchelen

Het oudere kind is hetgeen waar jouw affiniteit ligt. Samen activiteiten ondernemen met kinderen en ondertussen met elkaar communiceren. Bij onze vestiging in Ugchelen zoeken wij een collega die zowel op de peutergroep of BSO werkzaam is. Vind je deze combinatie interessant? Dan zoeken wij jou!

MAM's kinderopvang - Avontuur

Pedagogisch medewerker BSO

13-16 uur
De Diamant, Apeldoorn

Heb je ervaring in de kinderopvang, bij voorkeur op de BSO? Of ben je nieuw in de branche maar heb je een groot hart voor kinderen van 4 tot 12 jaar? Werk je graag in een warm en hecht team waarin je een persoonlijke band opbouwt met kinderen en ouders? Dan is er een plek voor jou bij onze vestiging De Diamant!

Mam's Kinderopvang Home 8

Pedagogisch medewerker BSO

16 - 20 uur
Koningin Wilhelmina School, Apeldoorn

Heb je ervaring in de kinderopvang, bij voorkeur op de BSO? Of ben je nieuw in deze branche, maar heb je een groot hart voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar? Zou je het geweldig vinden om vanaf het allereerste begin betrokken te zijn bij de lancering van onze nieuwe vestiging? Dan is deze vacature bij onze nieuwe locatie MAM’s KWS precies wat je zoekt!

MAM’s Kinderopvang. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Pedagogisch medewerker, Flexibel

16-32 uur
Apeldoorn

Vind jij werken met kinderen in de leeftijd van 0-12 het allerleukste wat er is? Ben je een flexibele pedagogisch medewerker en wil je het liefst 16-28 uur per week werkzaam zijn op het KDV en BSO? Wil je je verder ontwikkelen op pedagogisch gebied? Dan kunnen wij jou een flexibele baan bieden. Dus waar wacht je nog op!? 🙂

Zien we je snel?

Ligt je hart bij het werken met kinderen en help je hen graag bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen talenten? Neem je graag initiatief en sta je voor kwaliteit en klantgerichtheid? Vind je persoonlijke ontwikkeling en bijblijven op jouw vakgebied belangrijk en werk je graag samen met een hecht team?

Dan ben je bij MAM’s aan het juiste adres! Daarbij ontvang je naast een salaris conform cao Kinderopvang, een reiskostenvergoeding, een goed inwerktraject en volg je diverse workshops en trainingen.

Marloes
Steneker

HR Adviseur

Marloes-steneker