een dankbaar en liefdevol beroep

Werken bij MAM’s

Werken in de kinderopvang is een dankbaar en liefdevol beroep met een grote verantwoordelijkheid. We begeleiden en stimuleren kinderen bij hun ontwikkeling in het uitbloeien tot mooie en unieke personen. Ouders en verzorgers worden nauw betrokken bij het proces en we geven onze medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ideeën. Medewerkers zijn, naast de kinderen, de belangrijkste factor binnen MAM’s die we te allen tijde centraal stellen. Zij blijven zich continu ontwikkelen met focus op zelfregie en vitaliteit. Hierin krijgen zijn de ruimte om kwetsbaar te zijn aangezien dit een voorwaarde is om te groeien. Ze zijn in staat om zelfstandig te handelen en ervaren meer rust, ruimte en werkplezier. Medewerkers die goed op hun plek en in hun vel zitten zijn wendbaar en veerkrachtig en kunnen de wereld aan.
We zijn een gezellige en warme organisatie, waarbij we met ruim 160 medewerkers meer dan 500 kinderen begeleiden op 9 verschillende locaties. Niet alleen onze Specialisten en Experts staan iedere dag klaar voor onze kinderen, maar ook onze medewerkers van het hoofdkantoor ondersteunen dagelijks in het verwezenlijken van de MAM’s visie.

Mam's Kinderopvang Werken bij 2
Mam's Kinderopvang Werken bij 3
Mam's Kinderopvang Werken bij 4
Mam's-kinderopvang-Tarieven-3
Mam's-kinderopvang-De-Kring-2

Kernwaarden

Door het dienstverlenende karakter van onze organisatie, zijn normen en waarden de basis voor onze manier van (samen)werken. Onze kernwaarden zijn zichtbaar in de manier waarop wij werken en hoe wij met elkaar omgaan. Niet alleen ten aanzien van kinderen, maar ook ten aanzien van ouders en verzorgers en medewerkers. Iedereen is anders, maar samen zijn we MAM’s.

Onze kernwaarden zijn:

Liefde & vertrouwen

Binnen MAM’s Kinderopvang hebben we aandacht voor elkaar en de omgeving. Op een liefdevolle manier en vol (zelf) vertrouwen ontdekken we de wereld met plezier, waarbij je mag zijn wie je bent. Zelfrespect en respect voor anderen en hun omgeving, vertrouwen geven en krijgen zijn hierbij belangrijke pijlers.

Warm & huiselijk

Onze warme, sfeervolle (huis)kamers zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en er ruimte is voor plezier, ontspanning en uitdaging.

Ontwikkeling & groei

Wij creëren mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling , op zowel sociaal emotioneel, als op fysiek en cognitief gebied. We bieden handvatten, zodat je hier zelf invulling aan kunt geven. Onze communicatie is open, fouten mogen gemaakt worden en bij successen staan we stil. Om een continue ontwikkeling te borgen, is het belangrijk om dichtbij jezelf te blijven en in verbinding te zijn met anderen. Groeien doe je samen. De relatie met andere kinderen, ouders en verzorgers, medewerkers, maar ook met scholen en andere organisaties is daarom van grote waarde.

Leren bij MAM’s

Net als kinderen, zijn ook wij nieuwsgierig en leren wij iedere dag. We genieten van de sprongen die de kinderen maken en vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers groeien, als professional en als mens.

MAM’s Academie

We hebben een opleidingsacademie binnen MAM’s; de MAM’s Academie. De MAM’s Academie geeft inzicht in het leer- en ontwikkelprogramma voor alle medewerkers binnen onze organisatie. Het programma is afgestemd op de wettelijke verplichtingen, het pedagogisch beleid, de behoefte van de medewerkers en legt verbinding met de visie van MAM’s. Gedurende het werk maken we gebruik van diverse werkvormen, zoals werkoverleg, trainingen, workshops, inspriratiesessies etc.

MAM’s richt zich hierbij op het leren van zowel de organisatie, het team als het individu. Wij ondersteunen het leerproces van de medewerkers zodat zij zich optimaal en op eigen tempo kunnen ontwikkelen. Op die manier leveren zij met passie en zelfvertrouwen hun bijdrage aan de groei en kwaliteit van MAM’s.

Stagelopen

We vinden het belangrijk dat stagiaires de kans krijgen om te leren in- en van de praktijk. Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling en opleiding van toekomstige Pedagogisch Medewerkers. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stageplaatsen voor de opleiding Pedagogisch Werk niveau 3 en 4. Daarnaast bieden wij stageplaatsen voor stagiaires ten behoeve van andere functies binnen de organisatie.

Vacatures

Mam's-kinderopvang-Jachtlaan-6

Pedagogisch Medewerker(s) baby, dreumes, peuter

24-32 uur
Apeldoorn

Vind jij werken met kinderen in de baby-, dreumes- en peuterleeftijd het allerleukste wat er is? Ben je een stevige en ervaren pedagogisch medewerker en wil je het liefst 24-32 uur per week werkzaam zijn op het KDV? Wil je je nog verder ontwikkelen op pedagogisch gebied en wil je graag dat er meegedacht wordt in jouw ambitie? Dan kunnen wij jou een plek op een vestiging van MAM’s bieden. Dus waar wacht je nog op!?

Mam's-kinderopvang-Montessori-Kerschoten-slider-4

Pedagogisch medewerker BSO

20 uur
Apeldoorn, Montessori Kerschoten

Ha, jij, enthousiast mens! Ja, we bedoelen jou…jij bent die kartrekker, toch? Zullen we eens verder praten over jouw talent? Waar krijg jij tomeloze energie van? Bij MAM’s doen we namelijk altijd ons best om jouw kwaliteiten te zien en in te zetten. Soms is dat even puzzelen, maar we gaan er wel vol voor. Samen met jou. Momenteel hebben we een vacature op onze vestiging Montessori Kerschoten voor 20 uur. Is dat voor jou een mooi startpunt? Lees dan vooral verder.

Mam's Kinderopvang Werken Vacature 3

Pedagogisch Medewerker KDV & BSO

16 uur
locatie: Apeldoorn

Wil jij MAM’s Kinderopvang als organisatie goed leren kennen en je onze visie eigen maken? Wil je onderzoeken welke MAM’s locatie bij jou past om daar in de toekomst een mogelijke vaste plek te vinden? Ben jij flexibel en werk je graag met verschillende leeftijdsgroepen? Dan zoeken wij jou!

Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-5

BSO Specialist

9 uur
locatie: Apeldoorn

MAM’s Kinderopvang zoekt een collega wie op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag onze vestigingen wil komen versterken. De beschikbare uren zijn verdeeld over verschillende vestigingen en locaties, waardoor je MAM’s als organisatie goed leert kennen en onze visie eigen kan maken. Ben jij de schakel tussen de verschillende vestigingen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan zoeken wij jou!

Zien we je snel?

Ligt je hart bij het werken met kinderen en help je hen graag bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen talenten? Neem je graag initiatief en sta je voor kwaliteit en klantgerichtheid? Vind je persoonlijke ontwikkeling en bijblijven op jouw vakgebied belangrijk en werk je graag samen met een hecht team?

Dan ben je bij MAM’s aan het juiste adres! Daarbij ontvang je naast een salaris conform cao Kinderopvang, een reiskostenvergoeding, een goed inwerktraject en volg je diverse workshops en trainingen. Wist je dat we zelfs een eigen bootcamptrainer hebben, waarbij je wekelijks op onze kosten mag sporten.

Mariël
Potkamp

HR Adviseur

Mams kinderopvang Mariël Potkamp