een dankbaar en liefdevol beroep

Werken bij MAM’s

Werken in de kinderopvang is een dankbaar en liefdevol beroep met een grote verantwoordelijkheid. We begeleiden en stimuleren kinderen bij hun ontwikkeling in het uitbloeien tot mooie en unieke personen. Ouders en verzorgers worden nauw betrokken bij het proces en we geven onze medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ideeën. Medewerkers zijn, naast de kinderen, de belangrijkste factor binnen MAM’s die we te allen tijde centraal stellen. Zij blijven zich continu ontwikkelen met focus op zelfregie en vitaliteit. Hierin krijgen zijn de ruimte om kwetsbaar te zijn aangezien dit een voorwaarde is om te groeien. Ze zijn in staat om zelfstandig te handelen en ervaren meer rust, ruimte en werkplezier. Medewerkers die goed op hun plek en in hun vel zitten zijn wendbaar en veerkrachtig en kunnen de wereld aan.
We zijn een gezellige en warme organisatie, waarbij we kinderen begeleiden op 10 verschillende vestigingen. Onze collega’s staan iedere dag met liefde voor onze kinderen klaar en werken volgens onze MAM’s visie.

Mam's Kinderopvang Werken bij 2
Mam's Kinderopvang Werken bij 3
Mam's Kinderopvang Werken bij 4
Mam's-kinderopvang-Tarieven-3
Mam's-kinderopvang-De-Kring-2

Kernwaarden

Door het dienstverlenende karakter van onze organisatie, zijn normen en waarden de basis voor onze manier van (samen)werken. Onze kernwaarden zijn zichtbaar in de manier waarop wij werken en hoe wij met elkaar omgaan. Niet alleen ten aanzien van kinderen, maar ook ten aanzien van ouders en verzorgers en medewerkers. Iedereen is anders, maar samen zijn we MAM’s.

Onze kernwaarden zijn:

Liefde & vertrouwen

Binnen MAM’s Kinderopvang hebben we aandacht voor elkaar en de omgeving. Op een liefdevolle manier en vol (zelf) vertrouwen ontdekken we de wereld met plezier, waarbij je mag zijn wie je bent. Zelfrespect en respect voor anderen en hun omgeving, vertrouwen geven en krijgen zijn hierbij belangrijke pijlers.

Warm & huiselijk

Onze warme, sfeervolle (huis)kamers zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en er ruimte is voor plezier, ontspanning en uitdaging.

Ontwikkeling & groei

Wij creëren mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling , op zowel sociaal emotioneel, als op fysiek en cognitief gebied. We bieden handvatten, zodat je hier zelf invulling aan kunt geven. Onze communicatie is open, fouten mogen gemaakt worden en bij successen staan we stil. Om een continue ontwikkeling te borgen, is het belangrijk om dichtbij jezelf te blijven en in verbinding te zijn met anderen. Groeien doe je samen. De relatie met andere kinderen, ouders en verzorgers, medewerkers, maar ook met scholen en andere organisaties is daarom van grote waarde.

Leren bij MAM’s

Net als kinderen, zijn ook wij nieuwsgierig en leren wij iedere dag. We genieten van de sprongen die de kinderen maken en vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers groeien, als professional en als mens.

MAM’s Academie

We hebben een opleidingsacademie binnen MAM’s; de MAM’s Academie. De MAM’s Academie geeft inzicht in het leer- en ontwikkelprogramma voor alle medewerkers binnen onze organisatie. Het programma is afgestemd op de wettelijke verplichtingen, het pedagogisch beleid, de behoefte van de medewerkers en legt verbinding met de visie van MAM’s. Gedurende het werk maken we gebruik van diverse werkvormen, zoals werkoverleg, trainingen, workshops, inspriratiesessies etc.

MAM’s richt zich hierbij op het leren van zowel de organisatie, het team als het individu. Wij ondersteunen het leerproces van de medewerkers zodat zij zich optimaal en op eigen tempo kunnen ontwikkelen. Op die manier leveren zij met passie en zelfvertrouwen hun bijdrage aan de groei en kwaliteit van MAM’s.

Stagelopen

We vinden het belangrijk dat stagiaires de kans krijgen om te leren in- en van de praktijk. Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling en opleiding van toekomstige Pedagogisch Medewerkers. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stageplaatsen voor de opleiding Pedagogisch Werk niveau 3 en 4. Daarnaast bieden wij stageplaatsen voor stagiaires ten behoeve van andere functies binnen de organisatie.

Vacatures

Mam's-kinderopvang-contact-1-2

Sport-medewerker BSO

20 uur
Apeldoorn

Ben jij die enthousiaste persoon die op verschillende MAM’s vestigingen een sportieve BSO middag wil invullen? Vind jij het uitdagend om binnen verschillende teams aan het werk te zijn en elk team op sportief gebied te inspireren? Dan zoeken wij jou!

Mam's-kinderopvang-vestigingen-9-2

Pedagogisch medewerker tijdens je bachelorstudie

0-24 uur
Apeldoorn of Epe

Heb jij 50% van je studiepunten behaald in de HBO-bacheloropleiding: Lerarenopleiding Pedagogiek, Pedagogiek, Pedagogisch Management Kind en Educatie of Pedagogisch Management Kinderopvang? Of heb je een bewijs van overgang naar het derde jaar van één van deze studies? Ben je woonachtig in de buurt van Apeldoorn of Epe en wil jij graag naast je studie werken in de kinderopvang om wat bij te verdienen en tegelijk te werken aan de relevante competenties? Dan is MAM’s Kinderopvang dé plek om te werken èn te ontwikkelen.

Mam's Kinderopvang Canadalaan 7

Zij-instroom KDV&BSO

16-24 uur
Apeldoorn

Heb jij al een diploma van een afgeronde opleiding MBO/HBO in de richting van maatschappelijk dienstverlening, onderwijs of jeugdwelzijnswerk? Maar mis jij nog de kwalificatie om in de kinderopvang te werken? Dan bieden we jou een aangepast traject waardoor je binnen 3 maanden aan de slag kan bij MAM’s Kinderopvang!

Mam's Kinderopvang Werken Vacature 3

Pedagogisch Medewerker KDV & BSO

16 uur
Apeldoorn

Wil jij MAM’s Kinderopvang als organisatie goed leren kennen en je onze visie eigen maken? Wil je onderzoeken welke MAM’s locatie bij jou past om daar in de toekomst een mogelijke vaste plek te vinden? Ben jij flexibel en werk je graag met verschillende leeftijdsgroepen? Dan zoeken wij jou!

Mam's-kinderopvang-Hertog-van-Gelre-5

BSO Specialist

9 uur
Apeldoorn of Epe

Wil je een paar uur in de middag aan de slag op de BSO in een gezellig team? Dan zoeken wij jou! Ben je aan het studeren en zoek je daarnaast een leuke uitdaging? Of heb je jonge kinderen en wil je dit combineren met een baan in een gezellig team? Of wellicht passen een paar uurtjes in de middag gewoon bij jou.. Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Zien we je snel?

Ligt je hart bij het werken met kinderen en help je hen graag bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen talenten? Neem je graag initiatief en sta je voor kwaliteit en klantgerichtheid? Vind je persoonlijke ontwikkeling en bijblijven op jouw vakgebied belangrijk en werk je graag samen met een hecht team?

Dan ben je bij MAM’s aan het juiste adres! Daarbij ontvang je naast een salaris conform cao Kinderopvang, een reiskostenvergoeding, een goed inwerktraject en volg je diverse workshops en trainingen. Wist je dat we zelfs een eigen bootcamptrainer hebben, waarbij je wekelijks op onze kosten mag sporten.

Mariël
Potkamp

HR Adviseur

Mams kinderopvang Mariël Potkamp