MAM’s Kinderopvang Babyspecialist minimaal 24 uur

MAM’s Kinderopvang is uniek in de babyopvang. Zij onderscheidt zich door de inzet van gediplomeerde MAM’s Babyspecialisten en MAM’s Babycoaches.

Voor een locatie van MAM’s Kinderopvang in Apeldoorn zijn we op zoek naar een collega voor onze babygroep. Hierbij ben jij als MAM’s Babyspecialist verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg voor het jongste kind en ben je verantwoordelijk voor het uitdragen van de MAM’s babyvisie binnen onze organisatie.

Heb je een groot hart voor het kind, neem je graag initiatief en sta je voor kwaliteit?
Ben je gedreven en enthousiast en kunnen we op jou rekenen?
Lijkt het jou een uitdaging om mee te werken aan het vorm geven van de kwaliteit op de babygroep van MAM’s Kinderopvang?

Dan praten we graag eens verder met jou over het werken bij MAM’s Kinderopvang als MAM’s Babyspecialist!

De functie

Vanaf maart zoeken wij voor minimaal 24 uur een collega voor het werken op de babygroep. Naast deze 24 uur is de mogelijkheid om als flexibele MAM’s Specialist aan de slag te gaan binnen onze organisatie op zowel het KDV als in de BSO.

Dit ben jij

  • Je beschikt over een diploma op pedagogisch of verzorgend gebied op minimaal mbo-3 niveau/mbo-4 niveau;
  • Het is een pre als je in het bezit bent van een babyspecialisten diploma welke voldoet aan de criteria van het functieboek CAO kinderopvang 2018-2019;
  • Je bent minimaal 4 hele dagen beschikbaar;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van je rijbewijs B;
  • Je neemt initiatief, bent enthousiast, je kunt je zelfstandig goed redden, maar bent ook een teamplayer.

Locatie: Apeldoorn

Dit heeft MAM’s Kinderopvang jou te bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarin een goede werksfeer, betrokkenheid, plezier in het werk én werken in teamverband voorop staan. Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Alle collega’s van MAM’s worden opgeleid tot MAM’s Specialist. Dagelijks vindt er pedagogische coaching plaats op de werkvloer.

De salariëring is volgens de CAO kinderopvang (schaal 6, minimaal € 1.924,- en maximaal € 2.626,- per maand bij een 36-urige werkweek).

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Wil jij deel uitmaken van een betrokken team en werken met passie en plezier en wil je daarom solliciteren op deze functie? Dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk jouw CV en korte motivatie op mailadres: hr@mamskinderopvang.nl  t.a.v. Marloes Tomassen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Tomassen, MAM’s HR medewerker, tel 06-14882134. Algemene informatie over onze organisatie is te vinden op onze website www.mamskinderopvang.nl

[1] In de CAO Kinderopvang 2018-2019 kun je zien met welke diploma’s je in de kinderopvang bevoegd bent om te werken.

MAM’s Kinderopvang Babyspecialist
Locatie: Apeldoorn

Klik hier voor alle vacatures binnen MAM’s Kinderopvang

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact