MAM’s Kinderopvang Flexibele KDV/BSO Specialist

Wil jij als pedagogisch medewerker van toegevoegde waarde zijn voor zowel de kinderen als ook je collega’s? Ben jij flexibel inzetbaar en heb je affiniteit met en ervaring in zowel KDV als ook BSO?
Heb je een groot hart voor het kind, neem je graag initiatief en sta je voor kwaliteit?
Ben je gedreven en enthousiast en kunnen we op jou rekenen tijdens vakanties, voor ziektevervanging en tijdens piekperioden?

Dan praten we graag eens verder met jou over werken bij MAM’s als flexibel inzetbare MAM’s Specialist!

De functie
Als flexibele MAM’s Specialist verzorg je de vervanging van onze vaste MAM’s Specialisten bij ziekte en verlof. Je kunt ingezet worden op onze vestigingen in Apeldoorn en Epe, zowel op de BSO als op het kinderdagverblijf. Als flexibele MAM’s Specialist leer je MAM’s op een praktische en snelle manier kennen en heb je een leuke afwisselende baan.

Dit ben jij

  • Je beschikt over een diploma op pedagogisch of verzorgend[1] gebied op minimaal mbo-3 niveau, bij voorkeur mbo-4 niveau;
  • Je bent flexibel inzetbaar op werkdagen (in het bijzonder op ma, di en do);
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs;
  • Je neemt initiatief, bent enthousiast, je kunt je zelfstandig goed redden, maar bent ook een teamplayer.

Dit heeft MAM’s Kinderopvang jou te bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan waarin een goede werksfeer, betrokkenheid, plezier in het werk en werken in teamverband voorop staan. Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Wij bieden een contract op basis van 0 uur per week  met voldoende doorgroei mogelijkheden naar een vaste plek op een van onze vestigingen met vaste uren.

Alle collega’s van MAM’s worden opgeleid tot MAM’s-Specialist. Dagelijks vindt er pedagogische coaching plaats op de werkvloer.

De salariëring is volgens CAO kinderopvang (schaal 6, minimaal € 1.924,- en maximaal € 2.626,- per maand bij een 36-urige werkweek).

Locatie: Apeldoorn en Epe

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Wil jij deel uitmaken van een betrokken team en werken met passie en plezier en wil je daarom solliciteren op deze functie? Dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk jouw CV en korte motivatie op mailadres: hr@mamskinderopvang.nl  t.a.v. Marloes Tomassen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Tomassen , MAM’s HR medewerker, tel 0614882134. Algemene informatie over onze organisatie is te vinden op onze website www.mamskinderopvang.nl

[1] In de CAO Kinderopvang 2018-2019 kun je zien met welke diploma’s je in de kinderopvang bevoegd bent om te werken.

MAM’s Kinderopvang KDV/BSO Specialist
Locatie: Apeldoorn en Epe

Klik hier voor alle vacatures binnen MAM’s Kinderopvang

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact