MAM’s Kinderopvang Open sollicitatie

Ben je een professional met een pedagogische achtergrond en heb je ervaring opgedaan in de kinderopvang of in een functie met raakvlakken met de kinderopvang?

Heb je een groot hart voor het kind, neem je graag initiatief en sta je voor kwaliteit en klantgerichtheid?

Vind je persoonlijke ontwikkeling en bijblijven op jouw vakgebied belangrijk en werk je graag samen met een hecht team aan het leveren van uitstekende resultaten?

Dan passen de kernwaarden en bijbehorende competenties van MAM’s uitstekend bij jou!

De functie
De functie is natuurlijk afhankelijk van jouw talent en expertise. Voor elke functie binnen MAM’s is het van belang dat je de MAM’s visie onderschrijft. Dat wil zeggen dat ieder kind in jouw ogen uniek is en beschikt over eigen talenten en capaciteiten. MAM’s heeft voor elk specifieke MAM’s concept een eigen specifieke visie uitgewerkt. Je kunt hier per vestiging meer over lezen op onze website.  

Dit ben jij

  • Je beschikt over een diploma (op pedagogisch of verzorgend[1] gebied) bij voorkeur op minimaal mbo-4 of HBO niveau passend bij de functie die je graag bij MAM’s zou willen vervullen;
  • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Apeldoorn;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs;
  • Je neemt initiatief, bent enthousiast, je kunt je zelfstandig goed redden, maar bent ook een teamplayer.

Dit heeft MAM’s Kinderopvang jou te bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarin een goede werksfeer, betrokkenheid, plezier in het werk en werken in teamverband voorop staan. Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

MAM’s werkt met diverse arbeidscontractvormen. Je ontvangt behalve je salaris ook goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Branchevereniging Kinderopvang Nederland en MAM’s biedt opleiding en trainingen, reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en nog veel extra’s.

Locatie
Apeldoorn

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over werken bij MAM’s? Dan ontvangen we graag jouw CV en korte motivatie op mailadres: solliciteren@mamskinderopvang.nl  t.a.v. Marloes Tomassen. Algemene informatie over onze organisatie is te vinden op onze website www.mamskinderopvang.nl.

[1] In de CAO Kinderopvang kun je zien met welke diploma’s je in de kinderopvang bevoegd bent om te werken.

MAM’s Kinderopvang Open sollicitatie

Locatie: Apeldoorn Epe

Klik hier voor alle vacatures binnen
MAM’s Kinderopvang

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact